Berg-Hansen Reisebureau Vestfold AS

Berg-Hansen Reisebureau Vestfold AS

33 50 04... Vis nummeret
Anton Jenssens gate 2
3125 Tønsberg

Generell beskrivelse

Vi i Berg-Hansen gir deg unike reiseopplevelser enten det er i jobb, med venner eller familien! De gode opplevelsene krever nøye planlegging og mye tid. Cruise, sol&bad, temareiser, charter - kontakt heller oss for et uforpliktende tilbud! Alt du trenger er å nyte ferien når den kommer. Firmaturen og gruppereisen som begeistrer de ansatte eller vennegjengen - den fikser også Berg-Hansen. Med oss i ryggen, blir det aldri kjedelig!

En reise handler ikke bare om å komme seg fra A til B, men hele opplevelsen fra du bestiller en reise til du er hjemme igjen og reiseoppgjøret er i mål. I Berg-Hansen gjør vi denne opplevelsen enklere for deg enten du skal på jobbreise, gruppetur, konferanse eller ferie. Vi er 450 ansatte som har ulik kompetanse, lang erfaring og deg som kunde i sentrum. Målet er hele tiden å utvikle produkter og rådgi deg som er og skal på reise.

Det er ikke alltid du vil se oss, men vi lover at vi alltid er med deg på hele reisen. Vi har kontorer over hele landet og har et internasjonalt partnerskap med Carlson Wagonlit Travel (CWT) som er en av verdens største internasjonale reisebyråkjeder. Det betyr at du er garantert en like enkel reise uansett hvor i verden du befinner deg.

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...