Bjørklund Urmaker Gullsmed

Bjørklund Urmaker Gullsmed

33 46 38... Vis nummeret
Torget 7
3210 Sandefjord

På sosiale nettverk

Generell beskrivelse

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. Vårt mål er å tilby deg som kunde et stort utvalg av smykker og klokker fra kjente merker. Vår filosofi har hele tiden vært klar: Vi skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Dyrt eller billig – vi skal være like blide og hjelpsomme uansett. Det er vårt løfte.

Om

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. Vårt mål er å tilby deg som kunde et stort utvalg av smykker og klokker fra kjente merker.

Produkter

Vareutvalget i Bjørklund-butikkene er et direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha. Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitetsmerker og moteklokker som : Casio, Citizen, Seiko, Club by Inex, DKNY, Gul, Smurf, Gant, Inex Time, Police, Mango Time, Skagen, Swiss Military Hanova og Nixon.

Smykkene i våre butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Derfor er vi alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker.

Alle rettigheter forbeholdes. Alle foto og annet materiell som publiseres her er beskyttet av opphavsrettighet og kan ikke brukes uten samtykke fra Bjørklund Norge AS. Vi tar forbehold om feil i pris, produktbeskrivelse eller annen informasjon som fremkommer her på Bjørklunds Facebook-side.

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...