Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies.

Drammen Gummiservice AS

Drammen Gummiservice AS

31 00 39... Vis nummeret
Tordenskiolds gate 74
3044 Drammen

På sosiale nettverk

Bildegalleri

1 / 4

Generell beskrivelse

Alt til din bil på ett sted! Bilglass, dekk og bilverksted - enkelt og rimelig for deg. Samtidig garanterer vi topp kvalitet på alle våre tjenester. Alltid gode kampanjer på bilglass. Kvalitetsdekk til knallgode priser. Mekonomen bilverksted med 3 års garanti og markedets beste mobilitetsgaranti. Ring oss i dag!
/
/

Om firmaet

Drammen Gummiservice AS er idag et firma med tradisjoner helt tilbake til århundre- skiftet, hvor det i de samme lokaler hvor vi driver idag, ble startet bensinstasjon, dekksalg og bilverksted. Bensin og Gummi-Nielsen har vært og er fortsatt involvert.
Vi gir deg alt til din bil på ett sted. Bilglass, dekk og bilverksted - enkelt og rimelig for deg. Samtidig garanterer vi topp kvalitet på alle våre tjenester. Kostnadsfri reperasjon av frontruten ved kasko eller delkasko. Knallpriser på kvalitetsdekk - se prislisten på nettsiden. Vårt Mekonomen bilverksted gir deg 3 års garanti og markedets beste mobilitetsgaranti. Ring oss i dag eller kom innom. Vi har et trivelig venterom -  Cafe` Gyldenløwe, med aviser, kaffe og frukt.

Detaljert bedriftsinformasjon

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...