Drammen Gummiservice AS

Drammen Gummiservice AS

31 01 23... Vis nummeret
Tordenskiolds gate 74
3044 Drammen

På sosiale nettverk

Bildegalleri

1 / 4

Generell beskrivelse

Alt til din bil på ett sted! Bilglass, dekk og bilverksted - enkelt og rimelig for deg. Samtidig garanterer vi topp kvalitet på alle våre tjenester. Alltid gode kampanjer på bilglass. Kvalitetsdekk til knallgode priser. Mekonomen bilverksted med 3 års garanti og markedets beste mobilitetsgaranti. Ring oss i dag!
/
/

Om oss

Drammen Gummiservice er idag et firma med tradisjoner helt tilbake til århundre- skiftet, hvor det i de samme lokaler hvor vi driver idag ble startet bensinstasjon, dekksalg og bilverksted. ”Bensin og Gummi-Nielsen” har vært og er fortsatt involvert. De siste 15 årene har vi fått følge av Jarle wiig Andersen og Sven Nelson på eiersiden.

Vår forretningside er enkel: Alle problemer knyttet til bil, løst på et sted, til en rimelig penge.

Som en relativt liten aktør (syv ansatte) kan vi gjøre hver kunde til en personlig oppgave. Hver av våre fagoppgaver er spesialområder.

Vi er spesialister i bilglass, bilverksted og dekk. Dermed har vi muligheten til å gi de nødvendige garantier som skal til for å sikre deg som kunde trygghet i handelen. Vi har markedets beste garanti, tre år på verkstedstjenester og deler.

Drammen gummiservice ligger sentralt plassert 5 minutter fra drammen togstasjon. Det er enkelt å finne veien til oss og det er parkering rett utenfor forretningen. Trenger du skyss eller eller lånebil, kan vi ofte løse dette.

Vi tar selvfølgelig imot kortbasert betaling, samt at vi har finansieringsordning via Nordea finans. Vi har et trivelig venterom - ”Cafe` Gyldenløwe" med aviser, kaffe og frukt.

Velkommen til oss!

Detaljert bedriftsinformasjon

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...