HRG Nordic - Hovedkontor

HRG Nordic - Hovedkontor

23 35 36... Vis nummeret
Tordenskiolds gate 8
0160 Oslo

På sosiale nettverk

Annen info

Godkjenninger/utmerkelser:

Generell beskrivelse

HRG Nordic er en del av den globale reisebyråkjeden HRG. Vi tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangementer for forretningsreisemarkedet. Forretningsreiser er vår kjernevirksomhet, i tillegg tilbyr vi privatreiser.

Om firmaet

Vi er en del av den globale reisebyråkjeden HRG. Vi tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangementer for forretningsreisemarkedet. Forretningsreiser er vår kjernevirksomhet, i tillegg tilbyr vi privatreiser.

Vi følger deg og din bedrift fra planlegging av reisen, under selve reisen, til reiseregningen er gjort elektronisk og statistikk med full kostnadsoversikt er tilgjengelig.

Vi betjener din bedrift med et team av dedikerte og erfarne reisekonsulenter. Teamet tilpasses din bedrifts behov, noe som gir effektiv betjening og høy grad av service. Vi tilbyr også 24 timers service.

HRG Nordic har markedets mest benyttede selvbestillingsløsning. Systemet skreddersys til din bedrift og er unikt når det gjelder styring av de reisende i henhold til reisepolicy.

Detaljert bedriftsinformasjon

  • HRG Nordic - Hovedkontor 23 35 36 00
  • Tordenskiolds gate 8, 0160 Oslo
  • Postboks 6827 St.Olavs Plass, 0130 Oslo
  • Internett: no.hrgworldwide.com
  • E-post:

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...