Montana Vandrerhjem

Montana Vandrerhjem

55 20 80... Vis nummeret
Johan Blytts vei 30
5096 Bergen

På sosiale nettverk

Generell beskrivelse

Montana Vandrerhjem ligger vakkert til et stykke oppe i fjellsiden til Bergens kjente fjell Ulriken. Her hos oss vil du oppleve en hyggelig og uformell atmosfære, enten du kommer i den pulserende sommersesongen, eller du velger å besøke oss på andre tider av året hvor "hvilepulsen" er den som råder.

Fra vårt uteområde og gjennom panoramavinduene i spisesal og oppholdsrom kan du nyte utsikten over Bergensdalen og byen fra Store Lungegårdsvann og videre utover mot havnen og Byfjorden. Her møter du interessante ”ungdommer i alle aldrer” og fra alle kanter av verden. Vårt trivelige personale står gjerne til rådighet med tips for oppholdet i Bergen og reisen videre. Som gratis service booker vi plass for deg på neste vandrerhjem i Norge.

Du behøver ikke nøye deg med den fasinerende utsikten over fjord og fjell, sett fra Montana. Bergensernes turvei til fjells går like forbi vandrerhjemmet. Er du i alminnelig bra form, går du til fots til Ulrikens topp på en times tid – eller mindre. Der oppe fra har du et rundskue over Bergen, øyene utenfor, og havet –”nesten til Shetland”. I resepsjonen får du kart som blant annet viser vei til fjells.

En klassisk fottur for bergensere er turen fra Ulriken, via merket løype, over ”Vidden” til Fløyen. Derfra kan du for eksempel ta den kjente Fløibanen, eller spasere ned Fløysvingene til sentrum.

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...