Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies.

New Media AS

New Media AS

21 05 64... Vis nummeret
Parkveien 57
0256 Oslo

På sosiale nettverk

Bildegalleri

1 / 2

Generell beskrivelse

New Media AS er siden 2005 en landsdekkende totalleverandør av internettløsninger. Vår filosofi er tradisjonell og enkel: Har vi fornøyde kunder, vil vi gjøre suksess. Derfor skreddersyr vi etter kundens behov og yter personlig service. Vi er en solid støttespiller for vekstbedrifter. Vi finner kunder til kundene våre.

Om firmaet

New Media AS er siden 2005 en landsdekkende totalleverandør av internettløsninger. Vår filosofi er tradisjonell og enkel: Har vi fornøyde kunder, vil vi gjøre suksess. Derfor skreddersyr vi etter kundens behov og yter personlig service. New Media er en støttespiller for selskaper i vekst. Vi skaffer kunder til kundene våre.

Vi arbeider fra idé til ferdig produkt og er rådgiver ved markedsføring på nett. Vi tilstreber å være nytenkende og kreative. Likevel ser vi ingen grunn til å "finne opp hjulet på nytt".

New Media ASble i 2015 nok en gang tildelt utmerkelsen AAA fra D&B, som ca. 2,5% av norske virksomheter får.Vi er med andre ord en trygg, solid partner for din virksomhet.

Hos oss skal du finne alt du trenger. Markedsføring på nett er mer enn å lage et nettsted.

Detaljert bedriftsinformasjon

  • New Media AS 21 05 64 92
  • Parkveien 57, 0256 Oslo
  • Mobil 911 46 188
  • Internett: www.new-media.no

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...