Riis Bilglass Åsane

Riis Bilglass Åsane

55 19 20... Vis nummeret
Liamyrane 2
5132 Nyborg

Generell beskrivelse

Steinsprut? Eller skadet frontrute? Null stress! Vi er åpen 365 dager i året, kostnadsfri reparasjon ved kasko eller delkasko - Bestill online og få time på dagen.
/
/

Om firmaet

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede med over 100 avdelinger lokalt i hele Norge. Vi utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person- vare- og lastebiler og ellers alle transportmidler. Hos oss håndterer vi alle kjøretøy og garanterer fagmessig utført arbeid ved alle Riis Bilglass sine avdelinger.
 
Vi fikser alt fra en liten steinsprut på frontruta til bytting av bilruter på den fineste veteranbil. Vi legger også solfilm i mange ulike mørkhetsgrader og farger på bilen din. Dette øker komforten for både deg og dine passasjerer, samtidig som det hindrer innsyn i kupéen.
 
Null stress sier vi i Riis Bilglass. Det betyr at når du velger oss så kan du være trygg på at ditt kjøretøy er i gode hender. Vi utfører alle jobber i god håndverksmessig tradisjon og vi tar selvsagt hånd om alt av papirarbeid mot forsikringsselskap. Trenger du bil mens du venter på din egen, får du låne gratis av oss. Som sagt; Null stress!
 
Stikk innom en av våre avdelinger eller ring oss på 090 09. Ønsker du å bestille time kan du også gjøre dette via vårt kontaktskjema. Vi tar gjerne en prat, og svarer på dine spørsmål omkring bilglass.
 
Velkommen til oss!

Detaljert bedriftsinformasjon

  • Riis Bilglass Åsane 55 19 20 30
  • Liamyrane 2, 5132 Nyborg
  • E-post:
  • Internett: www.bilglass.no

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...