Riis Bilglass Lade

Riis Bilglass Lade

73 84 98... Vis nummeret
Haakon VII's gate 19
7041 Trondheim

Generell beskrivelse

Steinsprut? Eller skadet frontrute? Null Stress! Vi er åpen 365 dager i året, kostnadsfri reparasjon ved kasko eller delkasko - Bestill online og få time på dagen.
/
/

Om firmaet

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede medover 100 avdelinger lokalt i hele Norge. Vi utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person- vare- og lastebiler og ellers alle transportmidler. Hos oss håndterer vi alle kjøretøy og garanterer fagmessig utført arbeid ved alle Riis Bilglass sine avdelinger.

Vi fikser alt fra en liten steinsprut på frontruta til bytting av bilruter på den fineste veteranbil. Vi legger også solfilm i mange ulike mørkhetsgrader og farger på bilen din. Dette øker komforten for både deg og dine passasjerer, samtidig som det hindrer innsyn i kupéen.

Null stress sier vi i Riis Bilglass. Det betyr at når du velger oss så kan du være trygg på at ditt kjøretøy er i gode hender. Vi utfører alle jobber i god håndverksmessig tradisjon og vi tar selvsagt hånd om alt av papirarbeid mot forsikringsselskap. Trenger du bil mens du venter på din egen, får du låne gratis av oss. Som sagt; Null stress!

Stikk innom en av våre avdelinger eller ring oss på 090 09. Ønsker du å bestille time kan du også gjøre dette via vårtkontaktskjema. Vi tar gjerne en prat, og svarer på dine spørsmål omkring bilglass.
Velkommen til oss!

Detaljert bedriftsinformasjon

  • Riis Bilglass Lade 73 84 98 00
  • Haakon VII's gate 19, 7041 Trondheim
  • E-post:
  • Internett: www.bilglass.no

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...