Ruterknekt Romerike AS

Ruterknekt Romerike AS

912 00 2... Vis nummeret
Stålfjæra 28
0975 Oslo

På sosiale nettverk

Generell beskrivelse

Ruterknekt har i løpet av få år etablert seg som en solid aktør i bilglassbransjen. Vi leverer enestående service gjennom motiverte og engasjert medarbeidere. Derfor har vi også fått et svært godt renommé i bransjen og kan vise til kvalitets- og prisbeviste kunder som Posten Norge og Politiet.

Om oss

Ruterknekt A/S ble opprinnelig startet i 1974 av Thor Ødgård og Scott N. Berg. Asbjørn Hjertum var den første som ble ansatt den 11. juni 1974. Fra begynnelsen ble frontrutene importert fra Lamino OY i Finland. Virksomheten omfattet montering av frontruter for privatmarkedet og etter hvert ble dette utvidet til å omfatte montering for bilbransjen – vi utførte arbeidet i verkstedets egne lokaler. Våre første kunder i bilbransjen var Isbergs A/S, Juul Gulbrandsen A/S, Cedervall Larsen & Patt (nå Autostern), Ullern Bil A/S, Renault Norge A/S, Autoindustri A/S (den gang Saab), Sørensen og Balchen A/S (Opel), Røhne og Selmer A/S og ikke minst Olav Gulbrandsen A/S som vi i dag leier våre lokaler av.

Navnet Ruterknekt A/S ble borte i 1985 i forbindelse med at selskapet ble solgt til IP Bilglass A/S. Asbjørn Hjertum var daglig leder av dette selskapet helt frem til 2001. I 2004 ble Ruterknekt A/S reetablert og virksomheten er i gang med samme leder og produkter som i 1974.

Det er en sann glede og igjen kunne betjene et marked som etter hvert er blitt dominert av store multinasjonale selskaper. Vi er sikre på at vi med vår kunnskap og entusiasme skal skape en solid bedrift med service og produktutvalg som det selv for våre konkurrenter vil være vanskelig å utfordre.

Detaljert bedriftsinformasjon

  • Ruterknekt Romerike AS 912 00 200
  • Stålfjæra 28, 0975 Oslo
  • Internett: www.ruterknekt.no

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...