Ryds Bilglass Ensjø

Ryds Bilglass Ensjø

21 05 61... Vis nummeret
Ensjøveien 9 ETG 1
0655 Oslo

På sosiale nettverk

Bildegalleri

1 / 4

Generell beskrivelse

Ryds Bilglass tilbyr kvalitetssikre reparasjoner av steinsprut og kan skifte bilglass til samtlige modeller på norske veier. Ryds har samarbeid med forsikringsselskaper slik at arbeidet utføres raskt og enkelt for kunden.

Om firmaet

For oss i Ryds Bilglass er ikke helhet bare et fint ord. Det er selve kjernen i vår virksomhet - vi reparerer og bytter ødelagte bilglass. Helhet innebærer imidlertid noe mer. Velger du oss, tar vi oss også av kontakten med forsikringsselskapet og tilbyr gratis lånebil dersom glasset må byttes. I mange tilfeller trenger ikke ruten å byttes, så da reparerer vi den heller. Det sparer deg for både tid og penger, og sammen sparer vi også miljøet. Som sagt - helhet er et kjernebegrep for oss.

En steinsprutskade er en begynnende sprekk - ikke minst på våre breddegrader, der vekslingen mellom kaldt og varmt vær innebærer en ekstra belastning for glasset. Derfor er det viktig å reparere skaden i tide. Du betaler ingen egenandel for å reparere en steinsprut forutsatt at bilen har kasko eller delkasko. Reparasjonen tar bare 30-45 minutter og utføres mens du venter.

Detaljert bedriftsinformasjon

  • Ryds Bilglass Ensjø 21 05 61 54
  • Ensjøveien 9 ETG 1, 0655 Oslo
  • Postboks 617, 3412 Lierstranda
  • E-post:
  • Internett: www.rydsbilglass.no

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...