Ryds Bilglass Fredrikstad

Ryds Bilglass Fredrikstad

69 01 27... Vis nummeret
Hans Nilsen Hauges vei 2
1661 Rolvsøy

På sosiale nettverk

Bildegalleri

1 / 4

Generell beskrivelse

For oss i Ryds Bilglass er ikke helhet bare et fint ord. Det er selve kjernen i vår virksomhet - vi reparerer og bytter ødelagte bilglass. Helhet innebærer imidlertid noe mer. Velger du oss, tar vi oss også av kontakten med forsikringsselskapet og tilbyr gratis lånebil dersom glasset må byttes.

Om firmaet

For oss i Ryds Bilglass er ikke helhet bare et fint ord. Det er selve kjernen i vår virksomhet - vi reparerer og bytter ødelagte bilglass. Helhet innebærer imidlertid noe mer. Velger du oss, tar vi oss også av kontakten med forsikringsselskapet og tilbyr gratis lånebil dersom glasset må byttes. I mange tilfeller trenger ikke ruten å byttes, så da reparerer vi den heller. Det sparer deg for både tid og penger, og sammen sparer vi også miljøet. Som sagt - helhet er et kjernebegrep for oss.

En steinsprutskade er en begynnende sprekk - ikke minst på våre breddegrader, der vekslingen mellom kaldt og varmt vær innebærer en ekstra belastning for glasset. Derfor er det viktig å reparere skaden i tide. Du betaler ingen egenandel for å reparere en steinsprut forutsatt at bilen har kasko eller delkasko. Reparasjonen tar bare 30-45 minutter og utføres mens du venter.

Detaljert bedriftsinformasjon

  • Ryds Bilglass Fredrikstad 69 01 27 53
  • Hans Nilsen Hauges vei 2, 1661 Rolvsøy
  • E-post:
  • Internett: www.rydsbilglass.no

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...