Om Fagmiljø AS

Fagmiljø er ein frittstående butikk med totalt 3 500m2 butikk/lager. Vi har møbler, peis/ovner, stein og gravminne, samt kjøkken, garderobe og bad fra Kvik kjøkken.

Vi har:

-Møbelavdeling med godt utvalg i sofa, stol, spisebord, skap og senger samt småvarer til interiør som belysning, bilde og pynteting.

-Varmeavdeling med ildsteder fra kvalitetsleverandører som Lotus, Jydepeis, Nordpeis, Jøtul og Dovre, to sist nemt i støypejern samt kjøkkenovner fra La Nordica og kakkelovner fra Keddy skulle det vere eit godt utvalg for alle om du tar turen til vår butikk.

-Varmeavdeling med det meste av elementpipe og stålpipe på markedet finner vi ei løsning for dei fleste behov.

-Med eigen monteringsavdeling kan vi monterer alt av ovn, peis og stålpipe på ein effektiv og trygg måte.

-Forhandler av Flisekompaniet og med utstilling på over 450m2 skulle det vere inspirasjon for dei fleste på flis, toalett, badekar, batteri samt baderoms innredning med tilbehør og golv.

-Forhandler av Kvik kjøkken, garderobe og bad til overraskende låge priser og med 400m2 stor utstilling i butikk kan det vere verdt å ta turen til vår butikk.

-For å få en fin ramme rundt det heile, både inne og ute leverer vi alt av stein, skifer, dekorpanel, belegningsstein, kantstein og tilbehør til dette.

-Leverandør av gravminne med stor utstilling i butikk.

Bildegalleri

  • Fagmiljø AS Murer, Sunnfjord - 1
  • Fagmiljø AS Murer, Sunnfjord - 2
  • Fagmiljø AS Murer, Sunnfjord - 3
  • Fagmiljø AS Murer, Sunnfjord - 4

Mulige nummerkombinasjoner

577210605772 1060577 21 06057 72 10 60