Om firma

Vi er totalleverandør av ventilasjonsløsninger og sentralstøvsugere til bolig og næringssektoren i Hordaland og Sogn & Fjordane. Vår visjon er å tilby våre kunder frisk inneluft, og vi håper våre produkter vil vekke din interesse.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
56 31 26...
Adresse

Kvernatunvegen 3

5347 Ågotnes

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image

Om oss

Vi er totalleverandør av ventilasjonsløsninger og sentralstøvsugere til bolig og næringssektoren i Hordaland og Sogn & Fjordane. Vår visjon er å tilby våre kunder frisk inneluft, og vi håper våre produkter vil vekke din interesse.

Om oss

Vi ivaretar hele prosessen fra prosjektering (inntegning), lagerføring, pakking og forsendelse helt frem til utstyret er levert direkte på byggeplass. Ved å lagerføre produktene på Ågotnes, kan vi tilby rask og sikker levering.

Vi er en ventilasjonsleverandør som har sitt marked i Hordaland og Sogn & Fjordane. Våre kunder er alle typer bedrifter innen byggebransjen. På montasje og service har vi også en god del private kunder.

Vi er en bedrift med den høyeste kompetanse innen ventilasjon og innemiljø. Vi kan anbefale akkurat det ventilasjonsanlegget som passer best. Rådgivning og kompetanse er kanskje våre viktigste produkter i vårt lokale marked, og dette har høy prioritet i vår organisasjon.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

FBT Ventilasjon AS

Omsetning

74 895 tkr

Fortjenestemargin

1.70 %

Antall ansatte

28

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra FBT Ventilasjon AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

VENTY AS

Org.nr:

936238297

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

43.223 Ventilasjonsarbeid

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

02.01.1985

Lederstillinger/Administrasjon
Endre Damm

Daglig leder

Erik Nyborg

Styrets leder

Kenneth Helland

Styremedlem

Yngve Ådland

Styremedlem

Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

56312631

5631 2631

563 12 631

56 31 26 31