Om Feelgood Helse

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Feelgood Helse, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnALFRED KARLSEN FEELGOOD HELSE
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:987109491
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.902 Fysioterapitjeneste

Lederstillinger/Administrasjon

Alfred KarlsenDaglig leder
Alfred KarlsenInnehaver

Omtaler om Feelgood Helse

Elisabeth Falleth

mer enn ett år siden

Kom til Alfred med dårlig rygg og dårlig selvtillit. Alfred fikk meg på beina og ga meg trygghet til å utfordre meg med trening og styrkning av både kropp og sjel. Takk !

Line

mer enn ett år siden

Kom til Alfred med vond skulder som jeg trodde skulle ta sin tid for å få bra igjen. Etter kortere tid enn jeg først hadde antatt, er jeg nå på vei tilbake i jobb og er strålende fornøyd med behandlingen jeg har fått! Han er engasjert og ærlig og utrolig serviceminded. Jeg anbefaler Feelgood Helse og Alfred på det sterkeste!

Andre Askmo

mer enn ett år siden

Feelgood Helse har vært helt topp med å få meg på beina etter mange skader, alt fra korsbånd, korsrygg prolaps og div muskel trøbbel. Får time raskt og setter i gang med behandling/trening som virker! Anbefales på det sterkeste, her blir du tatt seriøst i mot.

Hilde

mer enn ett år siden

Hos Feelgood Helse blir du møtt med respekt og får super oppfølging av engasjerte og dyktige terapeuter. Anbefales!

Joakim

mer enn ett år siden

Sliter mye med muskulaturen osv i skuldrene og nakken. Har det som Alfred kan omtale som "muskelknutene fra helvete".
Hos FeelGood helse med Alfed i spissen er dette på bedringens vei. Har vært til mange forskjellige steder for behandling, men her får man det man forventer pluss litt til.
Alfred er en person som er 100% trygg på det han driver med, fantastisk med kunnskap og har en holdning mot sine kunder som andre kan dra lærdom av. Anbefaler FeelGood helse til alle som trenger behandling.

Takknemlig!

mer enn ett år siden

Jeg kom med en skade de ikke kunne påvirke med fysioterapi, men de ordnet time for meg hos en spesialist med en gang. Nå er jeg i trygge hender, og får medisinsk behansling som virkelog funker! Tusen takk for god hjelp og enestående service!!!

Atle

mer enn ett år siden

Jeg fikk time dagen etter jeg ringte, og effektiv behandling. Beste behandlingen jeg har opplevd!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Etter en natt uten noe søvn trengte jeg desperat hjelp med en låst nakke, Feelgood klarte å få presset meg inn samme dagen og fikk løsnet opp i problemet. En behandling til og problemet var bort. Utmerket service og kunnskapsnivå, anbefales på det varmeste!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Akkurat da jeg hadde gitt opp hele ryggen ble Alfred Karlsen redningen... Han så det som kiropraktorene (i flertall) ikke hadde sett etter jeg hadde lagt igjen 15000 kr hos dem... Tusen tusen takk!!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg har hatt migrene og hodepine i mange år, og har vært hos en god del behandlere.

Mitt møte med fysioterapeuten hos Feelgod Helse har både vært forfriskende og ærlig.

Forskjellen på mange andre behandlere, og fysioterapeuten hos Feelgod Helse, er bla. at han tar deg på alvor, lytter og gir deg individuell tillpasset behandling (dette er noe av det viktigste for meg!)

Jeg synes kompetansenivået og kunnskapsnivået er høyt her samtidig som behandleren min var veldig pedagogisk og interessant.

Ser fram til flere erfaringer herfra, og kan anbefale stedet på det sterkeste.

Mvh

Linda M. Lintunen

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Alfred Karlsen er den eneste fysioterapeuten jeg har vært hos som faktisk lytter til mine behov og problemer og som gjør sitt ytterste for å
hjelpe meg. Han tar seg god tid til å finne gode løsninger, han er godt forberedt og har høy fagkunnskap. Han har alltid hjulpet meg når det har vært akutt og åpningstidene gjør det mulig å få behandling uten at det går ut over jobb. Alfred benytter seg av mange forskjellige behandlingsformer innen sitt fag, alt ettersom hva kunden trenger. Det jeg setter mest pris på er hans bruk av klassisk massasje, noe jeg har inntrykk av at ingen andre driver med lenger. Ingen jeg har vært hos tidligere har villet gi meg denne type behandling - selv ikke når jeg har forklart dem klart og tydelig at det er det eneste som hjelper meg. Jeg har ME og sliter mye med låsninger i rygg og nakke. Alfred både knekker og masserer og det er flere ganger jeg har kommet dit desperat og på gråten av smerter og gått ut som et helt nytt menneske. I tillegg har han vist seg villig til å virkelig sette seg inn i min lidelse for å kunne hjelpe meg på best mulig måte, og det er uvurderlig. Jeg kan ikke få rost Alfred nok. En bonus er at han i tillegg til å være utrolig dedikert og serviceminded også er verdens hyggeligste og kuleste fyr. Jeg er kunde for livet og anbefaler han til alle jeg møter som trenger en god fysioterapeut - uten å blunke.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Fantastisk service, kort ventetid for behandling, også behandling på kveldstid.
Man føler man blir hørt, og du får alltid gode råd langt utover det man forventer.
Anbefaler Feelgood Helse på det varmeste!

Lise

mer enn ett år siden

Fikk raskt time, og god hjelp. Anbefales!