Floriss Elverum Stil Blomster logo

Floriss Elverum Stil Blomster

Om firma

Jentene på Floriss Elverum setter fagkunnskap, service og kvalitet i fokus. Vi utfører alt innen binderi som f.eks brudebinderi, sorgbinderi. Vi er store på bedriftsmarkedet her i Elverum og pynter til mange store arrangementer...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
62 40 03...
Adresse

Torggata 3

2408 Elverum

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Jentene på Floriss Elverum setter fagkunnskap, service og kvalitet i fokus. Vi utfører alt innen binderi som f.eks brudebinderi, sorgbinderi. Vi er store på bedriftsmarkedet her i Elverum og pynter til mange store arrangementer i Elverum og omegn. Vi bringer blomster i Elverum.

Et navn som oser av kjærlighet og kvalitet

Vi kan takke romerske Flora og greske Khloriss for det klingende navnet vårt! De to blomstergudinnenes lidenskap for blomster har helt tydelig smittet over på oss som jobber i Floriss. Vi har nemlig bare én ting på hjernen: blomster, blomster, blomster! Hvordan velge dem ut, hvordan sette dem sammen, hvordan få dem til å leve lengst mulig og ta seg best mulig ut. For blomsterelskere er kun det aller beste godt nok. Derfor legger vi like mye tid ned i å finne gode leverandører, som vi bruker på stell og dekorasjoner og salg.

Bærekraftig handel er viktig for oss. Det er ikke bare all verdens vekster som skal ha det bra, men menneskene som produserer og leverer dem også. Når blomster og planter tilslutt ankommer en av våre mange butikker, begynner jobben med å ta vare på dem og spre vår kunnskap videre til kundene våre. Spør oss om alt du lurer på! Vi vet hvilke dekorasjoner som passer til livets mange anledninger, hvor orkideer trives best, hvor mye vann en grønn plante skal ha, hvor lite stell en sukkulent trenger og ikke minst: hva som skal til for å gi akkurat din bukett et langt liv.

Floriss Elverum Stil Blomsters valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Floriss Elverum Stil Blomster

Omsetning

5 362 tkr

Fortjenestemargin

1.70 %

Antall ansatte

9

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Floriss Elverum Stil Blomster er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

STIL BLOMSTER AS

Org.nr:

988414816

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

47.761 Butikkhandel med blomster og planter

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

16.06.2005

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

62400350

6240 0350

624 00 350

62 40 03 50