Om Follohus AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Follohus AS

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

ADVARSEL!

Dette selskapet bør man i størst mulig utstrekning UNNGÅ og skrive kontrakt med. De kan virke både fleksible og kundevennlige under kontraktsforhandlingene, men så snart kontrakten er signert er situasjonen en helt annen.

I mitt tilfelle fikk jeg en muntlig bekreftelse om at min kontrakt ikke ville bli konsumprisindeksert før oppstart, slik at det ikke var nødvendig å ta ut denne klausulen fra kontrakten. Den første fakturaen jeg mottar er likevel en indeksering av prisen, der jeg må betale NOK 48 000,-. Til tross for flere møter nekter salgskonsulenten for at dette er avtalt, og FolloHus nekter å starte arbeidet før beløpet er innbetalt.

På dette tidspunktet burde jeg selvfølgelig kansellert kontrakten, men virkeligheten er dessverre mer komplisert enn at dette lar seg gjøre, da man har solgt nåværende bolig osv.

Vi hadde flere slike situasjoner underveis i byggeprosessen, der det samme gjentar seg ved uenighet. FolloHus presser deg opp i et hjørne, og NEKTER å fortsette arbeidet før beløpet er innbetalt.

Så skal du skrive kontrakt med dette selskapet, så sørg for å ha tiden på din side så du kan sitte ut en eventuell uenighet. Det finnes ingen ønsker verken hos ledelsen (adm dir) eller noen annen i organisasjonen om å føre en fornuftig dialog frem mot en resultat orientert løsning. Har du først signert kontrakten vil de presse deg til å akseptere å betale for enhver endring eller utbedring, selv om feilen er på deres side. Innrømmelser eksisterer ikke!

Videre har de som andre også har nevnt forferdelig dårlige prosjektledere, som totalt mangler kontroll på underleverandørene. De følger heller ikke opp I forhold til kommunale krav, og sørger ikke for å få tilstrekkelige aksepter for arbeidene startes. I mitt tilfelle måtte en utvendig trapp rives etter at den var bygget for å kunne få ferdigattest på huset, da total BYA for tomten ble overskredet. I etter tid legger de skylden på meg, og nekter å betale tilbake beløpet som er betalt for trappen.

De har i mitt tilfelle også nektet å godta en god del av de feil og mangler som ble påpekt under overtagelses befaringen. Dette tiltross for at feilene åpenbart skulle vært utbedret.

Til tross for alt dette har vi heldigvis fått levert et meget godt hus, dette er definitivt ikke FolloHus sin fortjeneste, men takket være et hardtarbeidende dansk snekker team som definitivt tok kontroll over egne arbeider.

Denne bransjen vel jevnt over et frynsete rykte og et troverdighets problem, og FolloHus plasserer seg godt nederst på listen.

Så igjen, ADVARSEL, unngå å skrive kontrakt med dette selskapet!

M.R

mer enn ett år siden

Jeg er ikke enig med dere ang follohus. Jeg har bygget follohus og har bare positivt å si om firmaet. Jobber selv i kommunen og fikk klart tale fra teknisk avd. at follohus er profesjonelle og kan bygge gode hus. Follohus har et godt rykte i hele Follo og vi kan trykt anbefale andre å bygge hus fra dem.

Skuffet

mer enn ett år siden

Follohus virker serviceinnstilt og profesjonelle fram til huset er betalt og levert. Etter at pengene er overført framstår Follhus som en av byggebransjens verstinger:
- svarer ikke på forespørsler
- nekter å rette feil som oppstår (også feil som ble registrert ved overtagelse)
- nekter å godta feil en oppdager etter å ha bodd i huset en stund (dersom en til slutt får tilbakmelding)
- leverer ikke avtalt tomtestørrelse og feilinformerer angående reguleringsplanen

Tim Erik Moen

mer enn ett år siden

Dårlig oppfølging. Tar lang tid før de svarer på e-post og forsøker å lure seg unna feil og mangler.
Er ikke fornøyd. Velger en annen leverandør om det blir noe neste gang.

Oppgitt, snart sint

mer enn ett år siden

Jeg opplever at FolloHus er gode selgere, men elendige prosjektledere. I tillegg bruker de i all hovedsak underleverandører som de tilsynelatende ikke har kontroll på.

Det kan se ut som om FolloHus har et avslappet forhold til kommunens krav og myndighetenes reguleringer forøvrig. De kom selv med forslag til endringer på bygget som formelt sett skal meldes/godkjennes av kommunen, men som er vanskelig å oppdage og derved slipper gjennom kontrollen. I mitt tilfelle solgte de funksjonalitet og egenskaper ved bygget som ikke blir godkjent, og så bruker de kommunen som årsak til at det ikke kan leveres.

Mitt inntrykk er at FolloHus har et avslappet forhold til sannheten. Innrømelser som gjøres i møter og protokoller med signaturer som har prokura for selskapet forsøker de å vri seg unna.

Sjekk med Ski Kommune hva slags tilsynssaker de har hatt mot seg.

Jeg kan ikke anbefale FolloHus og vil advare andre mot å bruke dem i alle sammenhenger.

Misfornøyd

mer enn ett år siden

FolloHus har gjort en elendig jobb hos meg.

På det tidspunktet da jeg var lovet at huset skulle stå ferdig, hadde de ikke begynt.

FolloHus bygde huset lavere enn kontrakt sa.

Betonggulvet var ikke avrettet slik kontrakten sa, så det ble masse ekstra jobb med å sparkle.

De stengte meg ute fra forhåndskonferansen med kommunen, slik at jeg ikke fikk vite at tegningene i kontrakten ikke ble fullt ut godkjent av kommunen.

Da huset stod ferdig og det manglet to dører, sa FolloHus at de ikke kunne bygge dørene av hensyn til krav fra kommunen.

Fortsatt mangler det endel på leveransen fra FolloHus, for eksempel sikkerhetslåser.

FolloHus nekter å betale for kontraktbruddene sine.

Jeg råder alle til å holde seg langt unna FolloHus.

Hvis dere likevel tar sjansen på å ha noe med FolloHus å gjøre: Ta med advokat, og ikke betal før alt er levert!

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

648515506485 1550648 51 55064 85 15 50