Om FOTTERAPI Fotspesialisten Westerwald

Få profesjonell behandling og individuelle råd om hvordan du kan beholder friske føtter hele livet. Vi forebygger lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Plager knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Fotlidelser som inngrodde negler, torner/liktorner, fotvorter, hard hud, sopp i hud og negl eller smerter i føtter, samt mye mer.Har du diabetes, revmatisk sykdom, psoriasis eller hjerte- og karsykdom bør føttene dine undersøkes jevnlig av en fotterapeut.

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Vi kan hjelpe deg med plager som er knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Fotlidelser som inngrodde negler, torner/liktorner, fotvorter, hard hud, sopp i hud og negl eller smerter i føtter, samt mye mer.

Har du diabetes, revmatisk sykdom, psoriasis eller hjerte- og karsykdom bør føttene dine undersøkes jevnlig av en fotterapeut. Ved behov vil du henvises til annet helsepersonell.

Vår medisinske fotterapeut Margrethe ble skolert og fikk sin autorisasjon ved kompetansesenteret i Tønsberg, hun holder faget oppdatert med jevnlige kurs og fagkongresser og er medlem av Fotterapeutforbundet, Delta og NPE.

Margrethe har lang fartstid i helsesektor og servicebransjen og har til-sammen 17 års arbeidserfaring med mennesker i alle aldre med ulike helserelaterte utfordringer og lidelser.

Bildegalleri

  • FOTTERAPI Fotspesialisten Westerwald Fotterapeut, Sandefjord - 1
  • FOTTERAPI Fotspesialisten Westerwald Fotterapeut, Sandefjord - 2
  • FOTTERAPI Fotspesialisten Westerwald Fotterapeut, Sandefjord - 3
  • FOTTERAPI Fotspesialisten Westerwald Fotterapeut, Sandefjord - 4

FOTTERAPI Fotspesialisten Westerwald, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnFOT-SPESIALISTEN WESTERWALD
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:925952710
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Ida Margrethe WesterwaldInnehaver

Mulige nummerkombinasjoner

415955774159 5577415 95 57741 59 55 77