Om G. Gustavsson & Sønner Bilverksted AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

G. Gustavsson & Sønner Bilverksted AS' valgte linker

G. Gustavsson & Sønner Bilverksted AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnG. GUSTAVSSON & SØNNER BILVERKSTED AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato22.12.2005
Org.nr:989229893
Aksjekapital200000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje45.200 Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Axel Andre Primdahl HaugDaglig leder
John Erik HaugStyrets leder
Axel Andre Primdahl HaugStyremedlem
Lars Erik HaugStyremedlem
Nils Christian HaugStyremedlem

Omtaler om G. Gustavsson & Sønner Bilverksted AS

Harald Farbrot

mer enn ett år siden

Har hatt vår Volvo V40 på service flere ganger og er meget godt fornøyd med jobben og garanti utbedringer som er utført.
De kunne tilby meg lånebil.

C30

mer enn ett år siden

Tok min Volvo C30 inn til 4-hjulskontroll, men ble litt skuffet da jeg måtte returnere for nok en justering bare noen dager etter (dette ble heldigvis dekket av garanti). Da jeg la om til sommerdekk viste det seg at vinterdekkene var såpass dårlig at jeg måtte ha en ny kontroll uansett (!) Dette gjennomførte jeg hos Bilia, som mente at Gustavsson & Sønner burde frarådet 4-hjulskontroll i 1. omgang da vinterdekk var såpass dårlige. Litt for dumt å betale 1700 kr først, for så å måtte betale på nytt 1.5 måned senere. Synes også det var rart at jeg måtte betale med en gang (byttet også et hjullager som kostet rundt 6000) og at de ikke tilbød en fakturaløsning (salg på kreditt). For øvrig god på kundeservice (hvis man snakker med rett person).

V6

mer enn ett år siden

De bør lære seg kundebehandling pr. telefon. Jeg fikk ikke en gang forklart hva som feilet bilen min før jeg var ferdig med de. ringte til Ramstadkrysset Auto i steden, og fikk en veldig hyggelig og proffesjonell mottakelse.

Matthias M

mer enn ett år siden

Hyggelige er de (noen var ikke så hyggelig i telefon imidlertid), men det er dessverre altfor dyre priser på deler.

Skulle ha nøkkelkort til min Renault Laguna og den skulle koste over 2000kr!!!

I Finland fikk vi en pris på litt over 1000kr for akkurat samma nøkkelkort på et Bilia-verksted inkl. programmering. Dessverre viste det seg bare at de hadde bestilt feil nøkkelkort i Finland, så det var det.

Ellers tar dem ikke kredittkort, bare faktura, slik at det blir litt slitsomt å betale, hvis man ikke betaler kontant da.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Meget bra. Personlig og hyggelig service kombinert med faglig dyktighet og pålitelighet er en uslåelig kombinasjon.

Volvo V70

mer enn ett år siden

Har brukt dem flere ganger alltid
bra og hyggelig service.Noe dyrt på
siste service,men hva hadde Bilia
tatt for dette-har brukt dem-DYRE

XC90

mer enn ett år siden

Meget fornøyd. Bra priser, kvalitet og service. Rett og slett sjeldent bra!

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Har benyttet verkstedet noen ganger med min Volvo V70. Bare dårlige erfaringer og jeg skal ikke benytte dette verkstedet igjen. De er useriøse og uryddige og har ikke rettet opp mangler som jeg har klaget på. Jeg har fått bilen tilbake med griserier i bilen og skader på karosseri som de har påført, men som de ikke vil ta ansvar for. Sist service ville de klemme inn før hovedservice. Ringte da annet Volvo verksted som sa at det bare var å vente til hovedservice. Den telefonen sparte jeg 5000,- I beste fall er det offensiv salgsteknikk, men det vitner mest av alt om dårlig forretningsskikk. Etter at jeg har fått noe erfaring med dette firmaet er mitt inntrykk at det er et bakgårdsfirma med dårlig service og kompetanse hos de ansatte. Amatører...

Emilia

mer enn ett år siden

Trevligt bemøtande, goda førklaringar till varfør och vad som behøvde gøras, estimat på tid och kostnad stæmde. Jag ær mycket nøjd, særskilt jæmført med tex Bilia på Økern dær jag upplevde att jag blev lurad och nonchalerad. Hit tar jag gærna min bil igen.

Ørjan

mer enn ett år siden

Hadde bilen inne for kontroll av tomgang. Har angivelig undersøkt alt mulig og konkluderer med "motorgange tydelig bedret". Men det må i så fall ha vært en lærling som har konkludert med. Til og med jeg, som har liten peiling, hører at det ikke er noe bedring i det hele tatt. Skuffende, men i etterkant ikke så skuffet når jeg hører andres erfaring med verkstedet.

V50

mer enn ett år siden

God service, hyggelig betjening. Utlyste pris uten mva, så det ble litt dyrere enn først antatt. Ellers greit

Volvo 960

mer enn ett år siden

Seriøst og bra!!

V50

mer enn ett år siden

Meget bra. Kan anbefales!

Mulige nummerkombinasjoner

222390532223 9053222 39 05322 23 90 53