Se på kart

gjødsling 

treff 43 bedrifter i dette området

Pegasus Helicopter AS

Flyplassvegen 2624055 Sola
logo

Vi utfører alle typer lasteflyging, linjebefaring, vare- og persontransport, film&foto, taxiflyging og sightseeing. Vest, Sør- og Østlandet.

Franzefoss Minerals AS

Olav Ingstads vei 51351 Rud
logo

Franzefoss Minerals er med fokus på miljø, den ledende på kalk i Norge. Kalk – Nytt enda bedre produkt for frukt, bær og grønnsaker. Økt holdbarhet og kvalitet i avlingen. Kalking i frukt-, bær- og grønnsaksproduksjon er viktig for plantehelsen og sikrer næringsbalanse i produktene. Se hjemmeside for alle bruksområder.

Adamsrød Ferdigplen AS

Adamsrødveien 1023153 Tolvsrød
logo

Vi leverer frodige gressmatter som rulles ut og er "grønt på dagen", noe som er innbydende for alle sommeraktiviteter. Beregn pris på vår hjemmeside.

Gjervan AS

Leirvegen 17037 Trondheim
logo

Gjervan AS driver som maskinentreprenør og landbruksentreprenør. Samtidig driver vi også med husdyr og jordbruk. Vi har en maskinpark med gravemaskiner fra 1,7 tonn til 26 tonn (på hjul og belter), hjullastere, Avant minilastere, spylevogner, feievogner og feiebil. Vi har også utstyr til flishogging, stubbefresing og asfaltfresing.

Rogaland Gartnerservice AS

Haugåsstubben 104016 Stavanger
logo

Vi er best på hage og anlegg i Stavanger! Rogaland Gartnerservice AS er lokalisert med lager på Foss Eikeland i Sandnes. Våre kunder befinner seg hovedsaklig i Rogalands distriktet fra Sauda i Nord til Dalane i Sør.

Meyer Trefelling

Nesfeltet 112165 Hvam
logo

Meyer Trefelling er en bedrift som er grunnlagt på et brennende engasjement for trefelling, der alle oppdrag vil utføres med stolthet for faget. Og kan garantere at du som kunde blir 100% fornøyd med oppdraget fra første kontakt til utført oppdrag. Hos Meyer Trefelling vil du alltid oppleve god service på dine premisser, der oppdraget utføres raskt med den kvaliteten du forventer.

Haugaland Vaktmestertjeneste AS

Grindesvingen 135521 Haugesund
logo

Med vår lange erfaring og ekspertise innen maling av boliger samt et bredt spekter av vaktmestertjenester, kan du stole på oss for å ta vare på ditt hjem. Vi tilbyr profesjonelt utvendig renhold, omfattende hagearbeid, og en 24/7 vakttelefon for øyeblikkelig assistanse. Vår tjeneste inkluderer også hagestell, gjødsling, brøyting og strøing.

Simali AS

Harestien 151615 Fredrikstad
logo

Få hagen du alltid har drømt om! Vi hjelper deg å med ditt utemiljø.Vi har både offentlige og private kunder.Vi trives like godt med vedlikeholdsoppgaver som å bygge nytt.Beskjæring av frukttrær, busker og hekker.I samarbeid med Østfold Anleggsgartner AS tilbyr vi alt innen belegningsstein, murer og trapper.

Fossli AS

Orsandvegen 457633 Frosta
logo

Vi kan torvtak og jord! Leverer torvtak i alle varianter i hele Norge. Vi er også gode på ferdigplen, plenjord, veksttorv og dyrkingsmedium for profesjonelle.

Flex Agri AS

Hedrum Ravei 1123270 Larvik
logo

Vi kan levere alle typer av flytende gjødsel. Startgjødsel, hovedgjødsel og bladgjødsel. Bladgjødsel med mikronæring blir mer og mer aktuelt. Leverer også skreddersydde gjødseltyper hvis du ønsker det.

Fivas A/S

Svalbardgata 191725 Sarpsborg
logo

Fivas har virkelig 2 helt unike produkter som vi garanterer vil gi mye glede og løse kjente problem på jobb, privat og skole. Vi har den beste erfaring og pålitelighet med de i mange år. Produktene er vidt forskjellige, men felles utgangspunkt i det naturlige. Våre naturlige dagslys-systemer gir beste prestasjon og avstressing på jobb/skole, hindrer hodepine og sannsynligvis dysleksi. Vårt plantevekstmiddel ProGrow gjør inne-/uteplanter eksotiske og selvforsynt med næring fra nitrogen i lufta.

Vollaugdalen Mølle AS

Nordåsvegen 52032 Maura

Felleskjøpet Agri Gjøvik Innkjøpslag

Kallerudsvingen 42816 Gjøvik

Yara Norge AS

Drammensveien 1310277 Oslo

Flex Agri AS

Gjennestadveien 413160 Stokke

Yara Norge AS Avd Porsgrunn

Hydrovegen 553936 Porsgrunn

Yara Norge AS Glomfjord Fabrikker

Ørnesveien 38160 Glomfjord

Felleskjøpet Agri Kongsvinger

Østre Solørveg 1242211 Kongsvinger

Felleskjøpet Agri Alvdal

Grindegga 412560 Alvdal

Gjødsel A/S

Solavegen 4624354 Voll

Bredesen Opset AS

Bruksvegen 192260 Kirkenær

Tune Utemiljø

Gjerløws vei 111734 Hafslundsøy

Norsk Vegetasjonskontroll AS

Trippestadveien 501814 Askim

Gress Service 90 AS

Barlindveien 443512 Hønefoss

SERVIX

Baker Østbys vei 141351 Rud