Glassmester Helge Austevoll AS logo

Glassmester Helge Austevoll AS

Om firma

Glassmester Helge Austevoll er et mindre, høyt spesialisert firma innenfor glass, salg, montasje, service og vedlikehold av automatiske dørsystemer.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
928 05 ...
Adresse

Hatlestadlia 130

5227 Nesttun

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

0:00 - 24:00

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Glassmester Helge Austevoll er et mindre, høyt spesialisert firma innenfor glass, salg, montasje, service og vedlikehold av automatiske dørsystemer.

Om firmaet

Glassmester Helge Austevoll AS ble stiftet 28. februar 2005 av Helge Austevoll. Vi er i dag 6 ansatte med kontor og verksted i Os utenfor Bergen. Vi betjener kunder over hele Vestlandet.

Vi er medlem i Glass og fasadeforeningen som er en interesseorganisasjon for bedrifter og virksomheter innen glass- og tilhørende produkter.

Vi har i tillegg til å være en totalleverandør av glassprodukter, spesialisert oss innenfor salg, montasje, service og vedlikehold av automatikkdører. Vi tilbyr et komplett program av automatiske dørsystemer av høyeste kvalitet fra anerkjente leverandører. Vi har kort leveringstid og er vant med å snu oss raskt.

Glassmester Helge Austevoll AS er også godkjent opplæringsbedrift og har tatt inn lærling for å sikre god rekruttering. Vi har rammeavtaler med Bergen kommune og Universitetet i Bergen.

Hos oss står alltid kundens ønsker i sentrum og vi hjelper gjerne med å skreddersy løsninger som passer til ditt behov.

Er det snakk om å bytte et knust glass eller kanskje et større oppdrag? Vi er der for deg når oppgaven skal løses. Send oss gjerne en e-post med litt detaljer på hva du ønsker utført så kontakter vi deg og avtaler om nødvendig en uforpliktende og gratis befaring.

Glassmester Helge Austevoll ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Glassmester Helge Austevoll AS

Omsetning

11 652 tkr

Fortjenestemargin

19.70 %

Antall ansatte

9

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Glassmester Helge Austevoll AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

GLASSMESTER HELGE AUSTEVOLL AS

Org.nr:

995700476

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

41.200 Oppføring av bygninger

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.06.2010

Lederstillinger/Administrasjon
Helge Austevoll

Daglig leder

Helge Austevoll

Styrets leder

Frank Hjelle

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

92805236

9280 5236

928 05 236

92 80 52 36