Om firma

Bilbutikken ble etablert i 1981, og er forhandlere av Ford og Subaru. Vi tilbyr 2 spennende bilmerker Ford og Subaru. Vi er også autorisert Saab verksted. Dette gir følgelig et bredt og godt utvalg av nye og brukte biler....

Les mer om bedriften
Telefonnummer
32 80 84...
Adresse

Sundlandveien 3

3048 Drammen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

(2)

Vis omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Bilbutikken ble etablert i 1981, og er forhandlere av Ford og Subaru.

Vi tilbyr 2 spennende bilmerker Ford og Subaru. Vi er også autorisert Saab verksted. Dette gir følgelig et bredt og godt utvalg av nye og brukte biler. Gunstig finansiering og leasingavtaler.

Vårt verksted er merkeverksted for Subaru, Saab og Ford. Våre mekanikere har lang erfaring, og blir etterutdannet slik at deres kompetanse er oppdatert til enhver tid, så du kan være trygg på at bilen din blir tatt godt hånd om.

La oss ta vare på bekymringer og stress etter en ulykke! Hvis du har vært uheldig nok til å være involvert i en ulykke, det kan være seg en privat bil reparasjon eller et forsikringskrav. Da kan Bilbutikken as hjelpe. Uansett hvordan hjelp du trenger, fra en ripe reparasjon eller karosseri bulk til en stor ulykke.

Våre erfarne karosseri arbeidere er spesielt nøye med kvaliteten på arbeidet og vår kundeservice. Pris tilbud er data genererte der det er mulig, vi tror på fair prising for våre kunder. Vi er sikre på at vi tilbyr den beste service, til de beste priser uten kompromiss på kvalitet. For dine forsikrings reparasjoner ring dit forsikrings selskap og få et skadenummer, da er vi bare ett anrop fra deg og vi gjør resten.

Ring tlf: 47600508 eller trykk på kontakt oss.

Vi kan samarbeide med ditt forsikringsselskap og ordne med et erstatning kjøretøy under varigheten av reparasjonen.

• Vi reparer og skifter frontruter.

• Leiebiler.

Deler og tilbehør Eier du en Ford, Subaru, Citroën eller Saab, så finner du riktig tilbehør og deler til bilen din hos oss. Vi fører alt av dekk. I tillegg til originalt tilbehør til Ford, Subaru og Citroën har vi også et stort utvalg fra leverandører som Pirelli, Defa og Valvoline. Det er hos Bilbutikken as du finner de originale delene til bilen din. Det er de samme delene som ble laget da bilen ble produsert. Vi vet hvilken del som passer på grunnlag av modell, chassisnummer og årsmodell. Enten du trenger eksosanlegg, bremser eller vindusviskere kontakt oss.

Grøndal Bilbutikkens valgte linker

Omtaler

Jakob Bingen Larsen

Mer enn ett år siden

Negativt:
De er dårlige på garantisaker. Det vil si: De svarer ikke på mail, man blir ikke tatt seriøst, man blir...

H

Hans Werner Gustavsen

Mer enn ett år siden

De skiller seg ut med godt kundemottak, mye viten og informasjon om bilen min. Priser som er bedre enn andre...

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Grøndal Bilbutikken

Omsetning

340 978 tkr

Fortjenestemargin

15.10 %

Antall ansatte

41

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Grøndal Bilbutikken er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

GRØNDAL BILBUTIKKEN AS

Org.nr:

986351655

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

45.112 Detaljhandel med biler og lette motorvogner, unntatt motorsykler

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

04.09.2003

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

32808400

3280 8400

328 08 400

32 80 84 00