Om Gull Galleriet AS

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

reviews aboutName

م

مسیحیان مبارز ایران

moreThanAYearAgo

Denne gullsmeden anbefales på det sterkeste. De vektlegger god service og godt håndverk mer enn noen annen gullsmed jeg har vært bort i tidligere. Gullsmeden er også veldig hyggelig og man føler seg velkommen hver gang man besøker butikken.

Åge Skogstad

moreThanAYearAgo

Kjempefine produserte produkter i Gull, annbefales på det høyeste

A.Lande

moreThanAYearAgo

Anbefaler alle å ta en tur innom Gullgalleriet om man har noe man trenger reparert, vil kjøpe/lage noe helt unikt! Eieren Svein er en dedikert og erfaren gullsmed som alltid prøver å hjelpe deg med ting så godt han kan. Annet en det faktum at han er kjempeflink, tar han seg også tid til å slå av en prat med deg, selv om det er mye å gjøre -Noe som gjør at man går glad ut derifra, og har lyst til å komme innom igjen for å bare se eller handle. Kan også legge til at sammen med Svein jobber Wenche. Hun er helt fantastisk når det gjelder å lage smykker på et pc-program, som gjør at man kan bl.a lage sine helt egne spesialdesignede gifteringer! verdt å ta turen innom :)