Om H2 Frisør Nordregt

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

H2 Frisør Nordregt, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

HOUSE OF BEAUTY AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

01.12.1996

Org.nr:

977052874

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

46.190 Agenturhandel med bredt vareutvalg

Lederstillinger/Administrasjon

Henki Ofstad

Daglig leder

Henki Ofstad

Styrets leder

reviews aboutName

Anette

moreThanAYearAgo

Fantastisk gjeng i H2nordre! Hærli stemning, og frisører som er opptatt av at jeg skal bli fin og fornøyd! Dessuten fikk jeg gratisk sminke etter å ha klippet meg!!! Anbefaler alle vennene mine denne salongen! Verdensklasse:-) (Jeg går til Inghild og Tonje)

LHA

moreThanAYearAgo

Etter å ha besøkt denne salongen 4 ganger blir jeg veldig misfornøyd da jeg etter endt foliebehandling får beskjed om at det kostet mye mer enn vanlig. Jeg har alltid vært hos junior frisør, men fikk ikke beskjed om at de etter en stund kan ta full pris for farging. Meget dårlig! Dessuten fikk jeg anbefalt under behandling å lysne hele håret, men fikk ikke beskjed om at det var noe som kostet ekstra. Ble spurt om jeg ønsket hårkur, og svarte nei takk fordi jeg ikke hadde råd. Altså, for dårlig informasjon om at junior frisør tar full pris, OG for dårlig informasjon om at noe det frisøren putter i håret ditt koster flesk! Å klage funka ikke. Følte meg lurt! Det fantes ikke noe form for refusjon eller goder, ingenting. Går aldri tilbake dit.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

738076097380 7609738 07 60973 80 76 09