Hamar Begravelsesbyrå AS logo

Hamar Begravelsesbyrå AS

Om firma

Vi vil stå til tjeneste med de mange praktiske ting som må ordnes ved et dødsfall og vil gjøre vårt beste for å bidra til en verdig gravferd.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
62 54 04...
Adresse

Parkgata 24

2317 Hamar

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi vil stå til tjeneste med de mange praktiske ting som må ordnes ved et dødsfall

og vil gjøre vårt beste for å bidra til en verdig gravferd.

Litt om oss og vår historie

Hamar Begravelsesbyrå as har gjennom 3 generasjoner bistått regionens innbyggere ved gjennomføring av gravferd. Våre ansatte har god erfaring i å hjelpe mennesker i en vanskelig situasjon. Vi ønsker å yte vårt beste for at de etterlatte skal få den veiledning og hjelp de måtte ha behov for.

Hamar Begravelsesbyrå as er en videreføring av J. Jacobsen Begravelsesbyrå som ble etablert så tidlig som i 1917. Firmaet er således et av Hamar og Hedmarks eldste handelsbedrifter som stadig er i virksomhet. Byrået ble startet av snekkermester Johan Jacobsen som kom flyttende fra Fredrikstad til Hamar i 1915. Etter en kort periode som snekker på Nordviken Brug på Storhamar startet han begravelsesbyrå i Liberggården (nå Kvartal 48) i Hamar. Få år senere flyttet firmaet til Melkeforsyningens gård i Vangsveien før Jacobsen kjøpte Torggata 34 ved Østre Torg i 1936. 1 1980-årene foregikk en omfattende ombygging og modernisering av Østre Torg. Torggata ble gågate og byrået så seg nødt til å flytte. 1. juli 1990 etablerte byrået seg i moderne og romslige lokaler i Parkgata 24.

Helt fra starten i 1917 drev Johan Jacobsen produksjon av kister i eget verksted. Det samme var tilfellet da hans sønn Per Ingolf Joacim Jacobsen overtok bedriften på 60-tallet.

Hamar Begravelsesbyrå as er fremdeles en familiebedrift. Elisabeth og Per Johan Jacobsen overtok virksomheten i 1973. Fra 2015 overtok Per Johan Jacobsen bedriften og driver den sammen med sin datter Mari (4. generasjon). Mari er utdannet sykepleier.

Hamar Begravelsesbyrå ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Hamar Begravelsesbyrå AS

Omsetning

10 534 tkr

Fortjenestemargin

21.30 %

Antall ansatte

6

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Hamar Begravelsesbyrå AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

HAMAR BEGRAVELSESBYRÅ AS

Org.nr:

947959883

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

96.030 Begravelsesbyråvirksomhet og drift av kirkegårder og krematorier

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

02.01.1988

Lederstillinger/Administrasjon
Per Johan Jacobsen

Daglig leder

Per Johan Jacobsen

Styrets leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

62540430

6254 0430

625 40 430

62 54 04 30