Om Harveland Asfaltering AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Eier du bedriften?

Harveland Asfaltering AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

HARVELAND ASFALTERING AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

01.01.2006

Org.nr:

989301063

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

42.110 Bygging av veier og motorveier

Lederstillinger/Administrasjon

Tor Harveland

Daglig leder

Tor Harveland

Styrets leder

Omtaler om Harveland Asfaltering AS

Arne Hetland

mer enn ett år siden

Fikk tilbud som jeg aksepterte. Ingenting skjedde. Steinar Vølstad overtok deretter ansvaret, han lovet akkurat like mye som førstemann å asfaltere dekket neste uke en rekke ganger uten at noe skjedde. Ringte han deretter flere dager uten svar. Ringte daglig leder Tor Harveland som satte meg direkte over til Steinar igjen uten å ville høre hva det var.
De lover og lyver som de tror på det selv, ergrer meg veldig på at jeg har brukt mange måneder på dette åpenbart useriøse selskapet. Styr unna
Arne Hetland

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Ventet på et annet asfalteringsfirma i 4 måneder før jeg tok kontakt med harveland asfaltering, de har lovet å komme flere ganger. Har ennå ikke sett dem å det er ca 5 mnd siden.

Jane

mer enn ett år siden

Godt fornøyd med jobben her.. De var på pletten som avtalt, gjorde grunndig arbeid, og resultatet var helt topp. Glad og fornøyd kunde :)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Flott og kjapp service. Etter å ha ventet i over 5 mnd på en konkurrerende bedrift ordnet de opp til avtalt tid i løpet av noen få dager. Meget fornøyd kunde.