Om firma

Hos oss møter du trivelige og erfarne tannleger og tannhelsesekretærer som setter DEG i fokus. Våre verdier er kvalitet, trygghet og service. I møte med deg som pasient legger vi hver eneste dag stor vekt på leve opp til...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
51 48 48...
Adresse

Storgata 28

4340 Bryne

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Hos oss møter du trivelige og erfarne tannleger og tannhelsesekretærer som setter DEG i fokus. Våre verdier er kvalitet, trygghet og service. I møte med deg som pasient legger vi hver eneste dag stor vekt på leve opp til nettopp dette. Klinikken har trappefri adkomst fra Smiegata og ligger i etasjen over tidligere Eurosko. Gamle og nye pasienter ønskes velkommen til vår nye klinikk på Bryne, byen på Jæren. Om du har spørsmål eller ønsker å bestille time, ta kontakt på telefon.

Om oss

JærTannlegene består av en glad gjeng på 5 personer som står på for at du skal få førsteklasses service i gode og trygge omgivelser. Vi har variert erfaring fra både offentlig og privat tannlegevirksomhet.

Du som kunde er vår beste ambassadør, og vi gjør derfor alt vi kan for at du skal finne deg til rette hos oss og blir fornøyd når behandlingen er ferdig. Vi legger stor vekt på at vi gjennom ord og handling skal leve opp til verdiene våre som er kvalitet, trygghet og service.

Om du gruer deg for å gå til tannlegen kan du trygt ta kontakt med oss. Vi blir i fellesskap enig om et behandlingsopplegg tilpasset dine ønsker og behov.

Vi har gleden av å informere om at tannlege Maria Steinarson begynte hos oss 1. januar 2015, og at Tone S. Thengs begynte som tannhelsesekretær 1. desember 2014.

Heidi Bøe Honningsvåg

Heidi er født og oppvokst på Tu i Klepp, hvor hun fortsatt bor. Hun er utdannet tannlege fra Universitetet i Oslo i 1995. Etter endt utdannelse var hun ansatt i 12 år i den offentlige tannhelsetjenesten (Vigrestad og Bryne). Deretter arbeidet hun i nesten 4 år i privat praksis på Kverneland, før hun overtok Lauritz Aarslands tannlegepraksis vinteren 2011.

Heidi er gift og har to barn som er aktive i skolekorps, håndball og fotball. Hennes store fritidsinteresse utenom hjem og familie er Tu skulekorps hvor hun tidligere var leder i mange år og nå har ansvar for instrumentene. Hun er også ivrig tilskuer på alle håndball- og fotballkamper.

Heidi Bøe Honningsvågs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Heidi Bøe Honningsvåg

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

0

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Heidi Bøe Honningsvåg er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

HEIDI BØE HONNINGSVÅG

Org.nr:

991376089

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

86.230 Tannhelsetjenester

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

51484800

5148 4800

514 84 800

51 48 48 00