Om firma

  Staten krever ID-kort for ansatte i bygg- og anleggsbransjen og renholdsbransjen. Vi leverer godkjente kort, og følger opp når de må fornyes.

  Les mer om bedriften
  Telefonnummer
  22 60 22...
  Adresse

  Operagata 61A

  0194 Oslo

  Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

  Mer informasjon

  Åpningstider

  Åpent

  0:00 - 24:00

  Omtaler

  (1)

  Vis omtaler

  Kart

  test
  KartVis kart

  Få hjelp med markedsføring på nett

  Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

  Bildegalleri

  Company image
  Company image

  Om oss

  Staten krever ID-kort for ansatte i bygg- og anleggsbransjen og renholdsbransjen. Vi leverer godkjente kort, og følger opp når de må fornyes.

  Hva er HMS-kort for byggebransjen?

  Arbeidstilsynet skal sørge for at forskriften følges. Hensikten er å identifisere hvem bygg/anleggsarbeideren er, og hvem han/hun jobber for. Kortet er altså et ID-kort som skal være med på å forhindre svart arbeid, sosial dumping, ulovlig arbeidsinnvandring, m.m.

  Det er derfor i byggebransjens interesse at forskriften blir fulgt og at det dermed blir vanskeligere for useriøse aktører å skaffe seg konkurransefortrinn.

  HMS-kortene utstedes av Evry card på vegne av staten. Vi bistår bedrifter som ønsker å sette ut arbeidet med å søke om kort til sine ansatte.

  Hvem trenger HMS-kort?

  HMS-kort må bæres av alle som arbeider på bygg- og anleggsplasser, både på kort og lang sikt, i tillegg til enkeltpersonforetak som arbeider på byggeplasser på vegne av firma eller privatpersoner.

  Påbudet om å ha byggekort gjelder også de som utfører støttefunksjoner på en byggeplass, slik som arkitekter, renholdspersonale, kantinemedarbeidere, osv.

  Personer som transporterer varer til og fra bygge- og anleggsplasser, skal også ha kort dersom transportoppdragene er rutinemessige.

  Håndverkere som kun jobber i privatmarkedet, f.eks monterer kjøkken, er også omfattet av påbudet.

  Krav til firma

  For å kunne bestille HMS-kort for bygg /anlegg og renholds bransjen må firmaet være registrert i Brønnøysundregistrene og Merverdiavgiftsregistere.

  Brønnøysundregistrene (dvs. at firma må ha organisasjonsnummer)

  Merverdiavgiftsregisteret* *) Vi kan unntaksregistrere firmaer som er nystartede, eller av andre årsaker ikke er blitt registrert i MVA-registeret.

  Krav til ansatte

  For å kunne bestille HMS-kort for bygg og anleggsbransjen må ansatte være registrert i disse registrene:

  Folkeregisteret eller SFU (SFU = Sentralskattekontoret for utenlandssaker)

  NAV Aa-registeret (register for arbeidstakere)

  Utenlandske arbeidstakere trenger kun å registrere seg hos SFU, som tildeler et D-nummer og ivaretar informasjon om arbeidsforholdet.

  Viktig: Vi får ikke produsert kort hvis det mangler registrering på den ansatte. Selv om registrering er sendt er det ikke sikkert den er ferdig. Bestillinger som foretas uten at registreringen er klar medfører forsinkelser og ekstraarbeid.

  Konsekvenser ved å ikke ha gyldig byggekort/HMS-kort

  Foretak som ikke har skaffet seg HMS-kort til ansatte vil få pålegg fra Arbeidstilsynet om å gjøre det. Hvis pålegget ikke etterleves kan Arbeidstilsynet nekte ansatte å jobbe inntil kort er anskaffet. Særlig graverende tilfeller vil bli politianmeldt

  Hmskort ASs valgte linker

  Omtaler

  vidar petersen

  4 måneder siden

  fira jøren velge god ser

  Til deg som styrer bedriften

  Synlig online
  Vi fikser det for deg

  Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

  NETTSJEKK
  Har du riktig informasjon på nett?

  Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

  Hjemmesidesjekken
  Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

  Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

  Firmainformasjon

  Hmskort AS

  Omsetning

  53 tkr

  Fortjenestemargin

  42.20 %

  Antall ansatte

  Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Hmskort AS er tilgjengelig på Proff.no

  Les mer om bedriften på Proff
  Juridisk navn

  HMSKORT AS

  Org.nr:

  928051870

  Selskapsform:

  AS

  NACE-bransje

  46.739 Engroshandel med byggevarer ikke nevnt annet sted

  Registrert i MVA

  Ja

  Stiftelsesdato

  20.09.2021

  Lederstillinger/Administrasjon
  Proff logo
  Mulige nummerkombinasjoner

  22602202

  2260 2202

  226 02 202

  22 60 22 02