Om Hotspring Massasjebad

HotSpring har solgt utendørs masasjebad i over 45 år i USA og 26 år i Norge, og du kan slappe av i trygg forvissning om at du har kjøpt et av de beste massasjebadet som finnes på det norske markedet. HotSpring® har svært strenge kontrollrutiner og er en av de få spa-produsenter med ISO 9001-sertifisering. Vi har alltid bad på lager for rask levering til hele Norge. Med Everwood vedlikeholdsfritt kabinett, saltvannsrensesystem, trådløst kontrollpanel, 100% filtrering, Endurol karmateriale, Moto massasje, 12-punds fullisolasjon og designet av BMW design Works, er det ikke rart at HotSpring® er en av Norges og verdens mest solgte massasjebad.

Omtaler om Hotspring Massasjebad

JHS

mer enn ett år siden

Badet sorrento er helt perfekt for oss, plana var å ha det på hytta men usikker nå for det er topp å ha det heime. En feil man er blitt avhengig av det.Takk for god service i Trondheim

Heidi

mer enn ett år siden

Jeg har tilbragt påska i badet Vanguard og det er helt topp! Takk til Birger for topp service og veldig god innføring i bruk og stell av badet. Dette kan du og jeg kan anbefale alle å handle med deg!