Om Hulleberg & Bø AS

Firmaets hovedoppgaver de senere år har vært:VA-anlegg, feltutbygging, fjellsprengning, veiutbygging, nydyrking og kabelanlegg.

OM OSS

Historikk

Jorulf Hulleberg kjøpte sin første gravemaskin i 1953 (Ham-Jern 120). I de første årene var firmaet et enkeltmannsfirma. Åkergrøfting for bøndene var hovedoppgavene disse årene. Etter hvert ble arbeidsoppgavene flere, bl.a. VA-anlegg for kommuner på Hedmarken. For å være konkurransedyktig på disse jobbene begynte han å samarbeide med Leif Bø. Dette resulterte i at de slo sammen all virksomhet og Hulleberg & Bø AS var en realitet 2. januar 1974.

Mjøsaksjonen var den store arbeidsoppgaven innen bransjen etter at dette firmaet ble stiftet, og firmaet telte nærmere 40 ansatte i en periode.

1. januar 1986 fisjonerte Hulleberg & Bø AS i de to selskapene J. Hulleberg A/S og Bø-anlegg A/S. Jorulf Hulleberg begynte dette året (1986) et samarbeid med broren Kaare Hulleberg, og J. Hulleberg A/S skiftet navn til Brødrene Hulleberg A/S. Jorulf Hulleberg var daglig leder fram til 1992, da han gikk av på grunn av alderspensjon og sønnen Trond Hulleberg tok over som daglig leder av selskapet. I november 1995 stiftet Brødrene Hulleberg A/S og Brødrene Harsjøen Entreprenør A/S, entreprenørselskapet Hulleberg Harsjøen Entreprenør A/S. Det nye selskapet innebar ingen nedlegging av de eierselskapene, men skal først og fremst være et samarbeidsselskap om større entrepriser.

1. Januar 1999 fusjonerte Brødrene Hulleberg A/S med Bø Anlegg A/S og selskapet fikk igjen navnet Hulleberg & Bø A/S

Hulleberg & Bø AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

HULLEBERG & BØ AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

02.01.1986

Org.nr:

937960336

Aksjekapital

1062520

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

42.990 Bygging av andre anlegg ikke nevnt annet sted

Lederstillinger/Administrasjon

Jan Olav Bø

Daglig leder

Truls Gihlemoen

Styrets leder

Jan Olav Bø

Styremedlem

Trond Hulleberg

Styremedlem

Viser 4 av 7