Hurtigruta Carglass® Bodø logo

Hurtigruta Carglass® Bodø

Om firma

Skadet bilglass? Ta turen til Hurtigruta Carglass® Bodø. Vi er spesialister på reparasjon og skifte av bilglass, samt re-kalibrering av førerassistentsystemer. Hos Hurtigruta Carglass® Bodø vil våre teknikere gi deg effektiv og...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
987 09 ...
Adresse

Olav V. gate 102

8004 Bodø

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

(1)

Vis omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Skadet bilglass? Ta turen til Hurtigruta Carglass® Bodø. Vi er spesialister på reparasjon og skifte av bilglass, samt re-kalibrering av førerassistentsystemer. Hos Hurtigruta Carglass® Bodø vil våre teknikere gi deg effektiv og god service. Du vil kunne kjøre fra Hurtigruta Carglass® Bodø med ren og støvsug bil. Vi hjelper deg når uhellet har vært ute ✓ Reparerer steinsprutskader ✓ Skifter alle type bilglass ✓ re-kalibrerer frontruten ✓støvsuger bilen ✓ vasker bilrutene ✓ vindusviskere ✓ Aquapel ✓ Vi hjelper deg med skaden raskt og effektivt. Du finner oss på Olav V. gate 102 i Bodø. Velkommen! Bilglass, Kalibrering, Bosch vindusviskere, Aquapel

Hurtigruta Carglass® Bodøs valgte linker

Omtaler

Monika Gundersen

Mer enn ett år siden

Leit etter å ha fått knust siderute og speil med møtende bobil i tunnel, leverte jeg bilen til reprasjon hos...

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Mulige nummerkombinasjoner

98709500

9870 9500

987 09 500

98 70 95 00