Om Hurtigruta Carglass® Ensjø

Skadet bilglass? Ta turen til Hurtigruta Carglass® Ensjø. Vi er spesialister på reparasjon og skifte av bilglass, samt re-kalibrering av førerassistentsystemer. Hos Hurtigruta Carglass® Ensjø vil våre teknikere gi deg effektiv og god service. Du vil kunne kjøre fra Hurtigruta Carglass® Ensjø med ren og støvsug bil. Vi hjelper deg når uhellet har vært ute ✓ Reparerer steinsprutskader ✓ Skifter alle type bilglass ✓ rekalibrerer frontruten ✓støvsuger bilen ✓ vasker bilrutene ✓ vindusviskere ✓ Aquapel ✓ Vi hjelper deg med skaden raskt og effektivt. Du finner oss på Ensjøveien 17 i Oslo. Velkommen! Bilglass, Kalibrering, Bosch vindusviskere, Aquapel

Hurtigruta Carglass® Ensjøs valgte linker

Bildegalleri

  • Hurtigruta Carglass® Ensjø Bilglass, Oslo - 1
  • Hurtigruta Carglass® Ensjø Bilglass, Oslo - 2

Hurtigruta Carglass® Ensjø, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn-
Selskapsform:-
Stiftelsesdato-
Org.nr:-
Aksjekapital-
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje

Lederstillinger/Administrasjon

Omtaler om Hurtigruta Carglass® Ensjø

Anonym bruker

mer enn ett år siden

ALT JA ALT VAR BRA !!!!! RUNE BURDE HOLDE KURS I KUNDEBEHANDLING!!!!!!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Brukte flere måneder på å bestille time for å skifte skadet frontrute...regnet med at det var masse plunder med forsikringselskap og annen informasjon jeg måtte skaffe til veie. Men neida...ringte mandag, oppga bilnummeret...da visste den hyggelige damen alt om bilen og forsikringen jeg hadde. Var bare å komme med bilen på onsdag. Hyggelig service, ingen køer og kaos, god informasjon. Fikk sms når bilen var klar med fortsatt god informasjon om åpningstider og det hele. Hentet bilen, jaggu vasket og støvsuget innvendig også gitt, men ny enkel og god informasjon på en stor og synlig lapp i speilet. Nei dette var bare en hyggelig fornøyelse fra første telefon til bilen kjørte fra verkstedet. Ruta er forøvrig helt dønn lik den originale.. Strålende!!

Kjetil Ruud

mer enn ett år siden

Ringte for timebestilling mandag 25. juli, leverte bilen kl 0800 27. juli, hentet bilen kl 13.00 27. juli. Ny frontrute, nytt oblat til Easypark montert samt alle ruter innvendig rengjort. Dette er megabra. Anbefales på det sterkeste

Thomas

mer enn ett år siden

Steinsprut kl. 08.25, hos Hurtigruta kl. 08.35, på kontoret med fikset frontrute kl. 09.20.

Er vel bare en ting å si; brilliant.

Sjur Idsøe

mer enn ett år siden

Fikk steinsprut i frontruta. Og endelig fikk jeg nytta av den "massingen" med reklame i radio. Mye steinsprut reklame fra Ris og Hurtigruta. Men da tok jeg de på ordet. Kjørte innpm uten timebestilling. God motakelse, ingen ventetid, hyggelig betjening. Men for å få full score på denne anbefalingen må dere oppgradere kaffemaskinen deres på venterommet. Sur pulverkaffe holder ikke - få inn en automat som kverner bønner og lager skikkelig god kaffelukt. Så blir ventetiden på 30 minutter en tidlig morgen bare en fin kvalitetstid.

PLS

mer enn ett år siden

Jeg hadde time kl 16 i dag, men dukka opp kl 14 for og se om de hadde ledig.
Ble møtt av en hyggelig dame som kjørte bilen min rett inn og starta arbeidet.
Tok en kaffe mens jeg venta, og vips kunne jeg kjøre videre med fin rute etter bare 30 min;)
Et lite pluss for hyggelige medarbeidere! Stå på.

Leif S.

mer enn ett år siden

Fikk skiftet frontrute hos Hurtigruta Carglass i Fredrikstad.

Navnet kommer virkelig til rette. Det gikk utrolig raskt, servicen var fantastisk og personalet var veldig hyggelig.

Anbefales på det varmeste!!

Hilde

mer enn ett år siden

Hurtigruta Carglass anbefales på det sterkeste. De har topp service, er blide og hyggelige, i tillegg henter og bringer de bilen din uten tillegg, dersom du ønsker det. Det er sjeldent man møter SÅ god service i Norge.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Utrolig bra service! Vår gamle bil hadde lekkasje, med vann som kom inn i bilen ved siden av frontruta, og vi fikk beskjed om at det vill koste ca. 8000 å skifte. Til tross for at vi sa oss villige til å betale dette og få ruten skiftet valgte Hurtigruta Carglass å undersøke om det var mulig å finne en billigere løsning. Til slutt, etter å ha funnet sprekken ved hjelp av skum og trykkluft, ordnet de problemet med hjelp av lim, og i tillegg slapp vi å betale en eneste krone! Har aldri vært borte i noe lignende på et bilverksted. Anbefaler Hurtigruta Carglass på det sterkeste (med 10 stjerner hvis det hadde vært mulig). Takk :-)

Svein H

mer enn ett år siden

Jeg var innom hurtigruta carglass I ålesund/ystenesgaten med min ford s-max som hadde fått en steinsprut I frontruten. Uten å ha timeavtale fikk jeg komme inn med en gang. Kaffe på bordet og et smil om munnen var standarden hos betjeningen. 30 min senere var jobben gjort og ikke nok med det så var bilen støvsugd & vindu vasket. Jeg har vært over hele verden I forbindelse med jobb men maken til service bør alle strekke seg etter. Bravo til gutta I ystenesgata:)

AJ

mer enn ett år siden

Etter å ha fått frontruten ødelagt, bestilte vi time hos Hurtigruta. Det var meget god service fra den første samtalen! Hyggelig møte da vi leverte og hentet bilen. God informasjon om hva som skulle foregå. Svært hyggelig og veldig hjelpsom betjening! Har ingen motforestillinger mot å anbefale Hurtigruta på det sterkeste!!

Christian

mer enn ett år siden

Takker for super å kjapt ruteskift, beste i byn:)

Hege

mer enn ett år siden

Var uheldige og fikk sideruta på bilen knust av pøbler. Oppdaget dette lørdag formiddag, og tenkte at det ble vanskelig å få fikset dette i en helg. Ringte Hurtigruta i Fyrstikkalléen, og der var det bare å levere bilen umiddelbart. Innen 2 timer var bilen klar! Så koselige og imøtekommende mennesker som jobber der! Absolutt å anbefale :-)

Hilde

mer enn ett år siden

Jeg anbefaler Hurtigruta Carglass på det sterkeste. De er service minded,hyggelige og de henter og bringer bilen din om du ønsker det.

Sjarmert kunde

mer enn ett år siden

For en stund tilbake var jeg hos hurtigruta carglass på helsfyr med polo‘n min.. og ble møtt med fantastisk service av en super sjarmerende montør på verkstedet. Han vasket nesten både bilen min og meg og ruten min ble fikset veldig fort:)måtte såklart spørre etter navnet hans, så jeg råder alle jenter til å ta seg en tur på helsfyr og hilse på Andreas ;)