Om Hurtigruta Carglass® Mjåvann

Hurtigruta Carglass® er en del av Belron® – verdens største selskap innen bilglass. Hurtigruta Carglass® er landsdekkende, og vi hjelper deg å reparere og skifte frontrute uavhengig av bilmerke eller årsmodell på bilen din. Vi leverer alltid kundeservice i verdensklasse. Vi måler kundetilfredsheten i alle land ved å be kundene om å vurdere oss, basert på dette spørsmålet: Hvor sannsynlig er det at du anbefaler oss til en venn eller kollega?» Vi er veldig stolte av at vår rangering i Norge på over 85%. “Har du en glasskade? Ta kontakt med Hurtigruta Carglass® Mjåvann! Som spesialist på reparasjon og skifte av bilglass hjelper vi deg raskt og effektivt! Du finner oss på Mjåvannsvegen 18 i Kristiansand. Velkommen! Bilglass, Kalibrering, Bosch vindusviskere, Aquapel

Hurtigruta Carglass® Mjåvanns valgte linker

Bildegalleri

  • Hurtigruta Carglass® Mjåvann Bilglass, Kristiansand - 1
  • Hurtigruta Carglass® Mjåvann Bilglass, Kristiansand - 2
  • Hurtigruta Carglass® Mjåvann Bilglass, Kristiansand - 3

Hurtigruta Carglass® Mjåvann, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn-
Selskapsform:-
Stiftelsesdato-
Org.nr:-
Aksjekapital-
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje

Lederstillinger/Administrasjon

Omtaler om Hurtigruta Carglass® Mjåvann

Alexander Tofteberg

mer enn ett år siden

Var fantastisk god service og hyggelig personale,bilen ble både vasket og støvsugd så var VELDIG fornøyd med hele opplevelsen.

Kari

mer enn ett år siden

Hyggelig og blide gutter som gjorde underverker med med skadet frontrute. Og koselig småprat med Marianne på kontoret mens jeg ventet. Pluss fikk bilen støvsugd! Er sååå fornøyd :-)