Om Hurtigruta Carglass® Skøyen

Skadet bilglass? Ta turen til Hurtigruta Carglass® Skøyen. Vi er spesialister på reparasjon og skifte av bilglass, samt re-kalibrering av førerassistentsystemer. Hos Hurtigruta Carglass® Skøyen vil våre teknikere gi deg effektiv og god service. Du vil kunne kjøre fra Hurtigruta Carglass® Skøyen med ren og støvsug bil. Vi hjelper deg når uhellet har vært ute ✓ Reparerer steinsprutskader ✓ Skifter alle type bilglass ✓ re-kalibrerer frontruten ✓støvsuger bilen ✓ vasker bilrutene ✓ vindusviskere ✓ Aquapel ✓ Vi hjelper deg med skaden raskt og effektivt. Du finner oss på Hoffsveien 10 i Oslo. Velkommen! Bilglass, Kalibrering, Bosch vindusviskere, Aquapel

Hurtigruta Carglass® Skøyens valgte linker

Bildegalleri

  • Hurtigruta Carglass® Skøyen Bilglass, Oslo - 1
  • Hurtigruta Carglass® Skøyen Bilglass, Oslo - 2

Hurtigruta Carglass® Skøyen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn-
Selskapsform:-
Stiftelsesdato-
Org.nr:-
Aksjekapital-
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje

Lederstillinger/Administrasjon

Omtaler om Hurtigruta Carglass® Skøyen

Tuva

mer enn ett år siden

Byttet frontruta og bilen var klar dagen etter den ble levert. Hentet den da støsuget og ren! Utrolig deilig for en travel småbarnsmamma med en meget skitten bil... :)

Steinar

mer enn ett år siden

Hadde fått en steinsprut i frontruta og var innom Riis Bilglass først (ikke på Skøyen). Fikk vite der at det ikke var så mye de kunne gjøre med skaden siden den var så liten (les: "vent til ruta sprekker og kom tilbake da slik at jobben blir litt større for oss...")
Kjørte videre til Hurtigruta Carglass på Skøyen og fikk kjempebra service. Ikke bare gjorde de jobben raskt og effektiv men de gjorde mye mer: Mens limet herdet støvsugde de bilen og vasket mattene både foran og bak, de vasket alle vinduene og i tillegg fikk jeg med en boks glassrens. Dette var for en rep. av en steinsprutskade som jeg ikke betalte en krone for. Imponerende bra service, anbefales på det varmeste!