Se på kart

interiørtjenester 

treff 2598 bedrifter i dette området

Momentum Arkitekter AS

Rosenborggata 190356 Oslo
logo

Fora Form AS

Mosflatevegen 106154 Ørsta
logo

Fora Form ble grunnlagt i 1929, og er en av Skandinavias ledende leverandører av stoler, sittegrupper og bord til kontraktmarkedet.Vår visjon er å tilby unike møbler med skandinavisk design til møteplasser for profilering og verdiskapning.

Boligstyling Stavanger

Sverdrups gate 424007 Stavanger
logo

Norsk Interiørskole

Caspar Storms vei 140664 Oslo
logo

Yrkesrettet kveldsundervisning i små grupperNorsk Interiørskole tilbyr skoleprogrammer som er tilpasset en hektisk arbeidshverdag.Enten du ønsker å utvikle deg og prestere bedre i jobben eller du søker en ny profesjonell yrkesretning, arrangerer vi samlinger på kveldstid som du får plass til i kalenderen.

AD Arkitekter AS

Stengt

(5)

Industrigata 173414 Lierstranda
logo

Vi realiserer drømmer! Ideer blir til virkelighet med vår kompetanse. AD Arkitekter kan bistå ved alle typer prosjekter innenfor arkitekturprosjektering, både for det private og offentlige. Vi utfører også planlegging og regulering, samt utfyllende studier av muligheter i forbindelse med eiendoms- og byutvikling.

Zoya Design AS

Stengt

Magnus den godes veg 112322 Ridabu
logo

EKSPERT DESIGNTJENESTER. Interiørdesign. Arkitektur.

AD Prosjekt Bygg AS

Industrigata 173414 Lierstranda
logo

Vi tilbyr: Bygge bolig, hytte, tilbygg, ombygging og næring, Prosjektledelse, Rådgivning og prosjektering, Utvikling av boligtomter, Interiør & arkitekter

Honningsvåg Mek Verksted AS

Sjøgata 39750 Honningsvåg
logo

Vi er et mekanisk verksted som har stor spennvidde og god kompetanse innen metallbearbeiding.

Trollvegg Arkitektstudio AS - Arkitekt, interiørarkitekt og plan

Stengt

Østre Strandgate 314610 Kristiansand S
logo

Trollvegg Arkitektstudio AS er et frittstående arkitektkontor bestående av 18 arkitekter, interiørarkitekter, ingeniører og planleggere. Vi tror på at vi gjennom vår arkitektur og planlegging kan bidra til å fremme gode fysiske omgivelser og et bærekraftig samfunn

Sigdal Interiør

Stengt

Sagbruksvegen 97725 Steinkjer
logo

Sigdal en etablert merkevare som har eksistert siden 1950, og den er anerkjent som en av de fremste innen kjøkkeninnredning.Vi har en solid følelse for håndverket, og med den erfaringen vi har, våger vi påstå at vi vet hva vi snakker om.

Lusparken Arkitekter AS

Stengt

Brattørgata 57010 Trondheim
logo

Lusparken Arkitekter står for utvikling og realisering av arkitektur, interiørarkitektur samt by- og stedsforming. 

Alpha Arkitekter AS

Stengt

Bendiksklev 64836 Arendal
logo

Vi skaper din egenart gjennom nytenking og tilpassing.

AS Mjøndalen Installasjon

Stengt

Stasjonsgata 103050 Mjøndalen
logo

A/S Mjøndalen Installasjon ble etablert 1967.Vi driver med elektroinstallasjon i boliger og næringsbygg, service, varmekabler, varmefolie, brannvarsling, elbil ladere med og uten lastbalansering, spredenett for data.

Zans AS

Smebyvegen 6B2319 Hamar
logo

Styling er estetikk og interiørdesign, men det dreier seg i hovedsak om å gjøre et godt inntrykk. Enten du ønsker å style butikken din for å vise kundene hvordan et produkt kan ta seg ut ― eller du ønsker å style hjemmet ditt for salg dreier det seg om å skape merverdi.

Boliginnrederne AS

Stengt

Enebakkveien 3041188 Oslo
logo

Boliginnrederne har lang erfaring med boligstyling, og vet hva som skal til for å få din bolig til å fremstå mest mulig attraktiv for salg.Vi har et stort utvalg av møbler og interiør i ulike stiler, slik at vi kan tilpasse innredningen til nettopp din bolig.

Wenche Byfuglien Interiørarkitekt

Stengt

Storgata 622609 Lillehammer
logo

I mer enn 25år har jeg drevet min virksomhet her i sentrum av Lillehammer, dette er min base når jeg ikke er ute hos kunder. På kontoret har jeg også et rikt utvalg av gardin- og møbelstoffer som tilbys alle som ønsker nye gardiner eller skal trekke om møbler. Tilbyr også tepper, gardinoppheng og sømtjenester.

Ellen Kvande Interiørarkitekt MNIL

P. T. Mallings vei 200286 Oslo
logo

Interiørarkitekt MNIL i Oslo. Ta kontakt for mer informasjon.

Fra Innersida AS

Stengt

Fredrik Langes gate 149008 Tromsø
logo

fra Innersida utfører store og små prosjekter for offentlig sektor, næring og private hjem. Vi jobber blant annet med planløsninger, farge- og materialkonsepter og belysningsplaner. Vi gjør også brukermedvirkningsprosesser og bistår gjerne som byggherrerådgiver i byggeprosesser.Vi er to ansatte med henholdsvis 20 og 14 års erfaring, begge interiørarkitekter MNIL. Vi er medlem i Arkitektbedriftene og Lyskultur.

Gard Bolig Design AS

Gardsvågen 354163 Talgje
logo

Skal du bygge nytt eller renovere? Jeg har 15 års erfaring i boligbransjen og kan hjelpe deg med de ulike valgene til din bolig. Jeg har gode avtaler med flere leverandører og kan bidra til lavere priser. Dersom det er behov kan jeg også skaffe dyktige lokale håndverkere.Tar på meg oppdrag i Stavanger, Rogaland, Sandnes og Jæren.Velkommen til å ta kontakt!

Moserud

Moserudveien 13402 Lier

Solheim Designere AS

Øvre Korskirkesmauet 2B5018 Bergen

Torsteinsen Design AS

Lommedalsveien 1891353 Bærums Verk

Ralston & Bau

6963 Dale I Sunnfjord

Waraksa Art&Design

Abildsøveien 57B1187 Oslo

Stein Bakke Industrial Design AS

Telemarksgata 113724 Skien