Om firma

Køhn Tech AS er importør og forhandler av manuelle og CNC styrte verktøymaskiner.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
32 16 04...
Adresse

Åsaveien 95

3531 Krokkleiva

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Køhn Tech AS er importør og forhandler av manuelle og CNC styrte verktøymaskiner.

Om firmaet

Vi leverer Dreiebenk, Fres, Kantpresse, Boremaskin, Båndsag, Slipemaskin og det aller meste av tilhørende utstyr. Køhn Tech AS ønsker å jobbe for å gi deg som kunde riktig og nyttig informasjon om våre produkter. Dersom du ikke skulle finne akkurat det du leter etter ta kontakt med oss og vi vil hjelpe deg.

​Køhn Tech AS

Det startet med service på verktøymaskiner da Trygve Køhn i 1976 begynte som "frilanse " servicetekniker og i 1991 ble Køhn Tech AS stiftet for å utvide med salg av maskiner og tilbehør.

30 min fra Oslo

Etter hvert som virksomheten vokste, flyttet Køhn Tech AS inn i nye lokaler på Sundvollen Næringspark som ligger ca 30 minutter fra Oslo.

Utstilling

På Sundvollen har Køhn Tech AS mer enn 400 kvadratmeter lager, verksted, kontor og permanent utstilling med over 20 ulike maskiner/modeller utstilt til enhver tid. I tillegg til stort utvalg av verktøymaskiner har Køhn Tech AS også utstilt dreiechucker, maskinstikker, verktøyholdere, spennverktøy, koordinatbord og mye, mye mer.

Agentur

Køhn Tech AS har knyttet til seg gode og CE /ISO sertifiserte agenturer som vil gi deg som kunde maskiner og utstyr av god kvalitet.

Miljøsertifisert

Som en del av Køhn Tech AS sin utvikling og miljøsatsing, ble bedriften i 2011 miljøsertifisert, noe som betyr at bedriften kan dokumentere strenge krav innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk. Gå gjerne inn på våre kvalitetsstempler for å finne mer info om Køhn Tech AS samt se våre medlemsbevis.

God stab

Køhn Tech AS har i dag en god stab med 6 medarbeidere, daglig leder,salgssekretær, serviceteknikkere og en IT konsulent. I tillegg har Køhn Tech AS et godt og solid samarbeid med sine levrandører som alle ønsker å jobbe for at du som kunde skal bli fornøyd.

Køhn Tech ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Køhn Tech AS

Omsetning

7 411 tkr

Fortjenestemargin

0.80 %

Antall ansatte

3

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Køhn Tech AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

KØHN TECH AS

Org.nr:

962029418

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.620 Engroshandel med maskinverktøy

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

08.10.1991

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

32160444

3216 0444

321 60 444

32 16 04 44