Se på kart

kjøkkenutstyr 

treff 249 bedrifter i dette området

Kjøkken & Utstyr AS

Storgata 879008 Tromsø

HAR AS - HAY House Oslo

Stengt

Josefines gate 230351 Oslo
logo

HAY House Oslo er det danske designmerket HAY sin første brand-store i Norge, og under de imponerende takrosettene i den gamle bygården i Homansbyen, finner du tidløse designmøbler og interiør-accessories fra danske og internasjonale designere. Den majestetiske takhøyden og lyset fra de 15 vinduene i interiørbutikkens store 2. etasje, fremhever de enkle linjene i møblene og gjør det ekstra fristende å sette seg ned i en sofa for bare å …se.

Aasgaard as

Stengt

Smiuvegen 132150 Årnes
logo

Leverandør av profesjonelle kniver, elektriske og manuelle knivslipere til fiskerier, slakterier og øvrig næringsmiddelindustri. Vi er også leverandør av profesjonelle kniver til håndverkere, jegere, fiskere, samt knivslipere til husholdning. Vi leverer varer til forhandlere i hele Norge!

Jernia O. P. Sondresen

Mælagata sør 33716 Skien
logo

Tilbords Majorstuen

Stengt

Sørkedalsveien 10369 Oslo
logo

Tor Sebergsen AS

Stengt

Terminalgata 489019 Tromsø
logo

Tor Sebergsen AS har i over 40 år levert profesjonelle hygieneløsninger til bedrifter i Nord-Norge. Vi er markedsleder i Nord-Norge på leveranser av maskiner og utstyr til vaskeri og desinfeksjons rom. Vi er også en betydelig leverandør av maskiner, såpedoseringsystemer og kjemiske produkter til storkjøkken.Vi er fem ansatte og er lokalisert i nyoppussede lokaler i Breivika Havn i Tromsø med kontor, verksted og lager.

Ener- Produkt AS

Stengt

Vaskebergvegen 13802 Bø I Telemark
logo

Ener-Produkt as er et lokaleid firma med lokasjon i Bø i Telemark. Lokal kontor har vi også i Oslo og Tønsberg. Vi dekker dermed det sentrale Østland.Med mer enn 35 år i bransjen har vi fått bred erfaring både innen privat sektor og næringslivet. Ener-Produkt as leverer arbeid av høy kvalitet, og er kjent for å være fleksible og pliktoppfyllende.

COOP Byggmix Korgen

Stengt

Meieriveien 18646 Korgen
logo

Vi har alt fra byggevarer, material, jernvarer, verktøy, manufaktur, garn og kjøkkenutstyr. Vi har også friluftsutstyr, fiskeutstyr og maggot og mark.

Jernia Knudsen

Stengt

(5)

Krags gate 2A4950 Risør
logo

Jernia Knudsen Risør er en butikk med bredt utvalg i Kjøkkenutstyr, Maling, Jernvare og verktøy.Vi ligger nederst i Kragsgate med torvet og indrehavn som nærmeste nabo. vi er medlem av Jernia kjeden som har ca 160 butikker i Norge.

Nordic Hotel Support AS

Grini Næringspark 31361 Østerås
logo

Nordic Hotel Support har lang erfaring med hotellbransjen. Vårt mål er å kunne tilby et bredt utvalg av hotellprodukter med høy kvalitet og til riktig pris til hele det Skandinaviske markedet. Vår primære målgruppe er hoteller og overnattingssteder og institusjoner. Vi leverer alt fra gjesteartikler, dispensere, minibarer, safer, lamper, baderomsbeslag hotelinnredning, tekstiler, ekstrasenger, KABA hotellåser, skopussemaskiner og stuepiketraller/baggasjetraller. mm.

XL-Bygg Lofoten

Storvollveien 458370 Leknes
logo

XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede med 340 butikker i Norge, Sverige og Danmark. I Norge er vi nå over 90 butikker, og vi blir stadig flere.

Trond Strøm Blomsterforretning

Stengt

Sentrumsgata 97970 Kolvereid
logo

Vi er en gjeng glade blomsterdekoratører og butikkmedarbeidere som gjerne leverer blomster for deg!Vi har butikker på Rørvik og Kolvereid, og kan levere til hele Ytre Namdal, enten med egne bud, buss eller båt. På Rørvik har vi nylig flyttet butikken, og er å finne like ved torget med flotte utstillingsvinduer i front.

Camina AS

Gamle Ringeriksvei 1231356 Bekkestua

Varemagasinet Hovs

Stengt

Kåpeveien 73174 Revetal

Mixto AS

Drammensveien 1270277 Oslo

postshop NORGE

Stabburveien 21617 Fredrikstad

Clas Ohlson AS avd Mo i Rana

Søndre gate 28624 Mo I Rana

Clas Ohlson AS avd Amfi Sogndal

Hovevegen 66856 Sogndal

Clas Ohlson AS avd Handelshuset Nord

Naustdalsvegen 46800 Førde

Clas Ohlson AS avd Bogstadveien

Bogstadveien 260355 Oslo

Clas Ohlson AS avd Vestby

Senterveien 61543 Vestby

Clas Ohlson AS avd Heiane Storsenter

Ringvegen 445412 Stord

AS Hegdehaugens Jernvarehandel

Skarpekniver AS

Stigerbakken 71348 Rykkinn