Statholdergaarden er Bent Stiansens gourmetrestaurant. Menyen varierer etter årstidene og vi setter vår ære i å bruke norske råvarer når de er på sitt beste. Statholderens Mat og Vinkjeller er en uformell restaurant som ligger under Statholdergaarden. Vår spesialitet er våre store menyer som skifter i takt med sesongen. Disse menyene er meget populære og er rimelig priset.
Big Fish er en restaurant på Skjærhalden, Hvaler, ved Fredrikstad. Uformell mat av kvalitet — bar, cafe, spisested — både skalldyr, fisk, sjømat, kjøtt og vegetar/vegan.
Velkommen til matbutikken REMA 1000 Sørsia. Her finner du matvarer til bare lave priser. Dagligvarebutikken ligger i Steinkjer kommune. Velkommen til en hyggelig dagligvarehandel. REMA 1000 Sørsia er søndagsåpen.
Med sitt tradisjonrike og særpregede interiør, er Bryggeloftet&Stuene et spisested og en institusjon i det bergenske uteliv. Her finner du både kvalitet og sjarm.
Stensaas Reinsdyrslakteri ligger mellom Røros og Brekken og drives i dag av tredje generasjon Stensaas. Det som nå er en solid familiebedrift startet så smått med en reinhandel i ny og ne rundt 1890. Siden da og frem til i dag har vi utviklet oss til å bli et av landets største og mest moderne reinsdyrslakteri.
Vi tilbyr catering og egenproduserte varer som pølser, ferdigmat, pålegg, spekemat, salater og et stort utvalg i kjøtt som du ikke finner andre steder. God mat, service, stort vareutvalg i kjøtt og vilt, egenproduserte varer og stor entusiasme har gjort oss til en av få spesialforretninger for kjøtt som lever.
Vi har levert førsteklasses mat i Bergen og distriktene rundt siden 1990. Firmafester - Arrangementer - Festmiddager - Bryllup - Konfirmasjon - Dåp - Overtid.
Restaurant Schrøder ligger i Waldemar Thranes gate 8 på St. Hanshaugen i Oslo. Den er en av de få brune kaféene som er igjen i Oslo, og har fortsatt en avslappet atmosfære med en blanding av stamgjester, folk fra strøket som er der nå og da, og folk som ikke er lokale.
Vi har ferskvaredisker med stort utvalg av varm ferdigmat, kjøtt, fersk fisk og skalldyr og håndskåret ost. I tillegg til fristende frukt og grønt, samt kolonial. Hos oss finner du kjente merkevarer som First Price og Jacobs Utvalgte, og et stort utvalg norsk lokalmat merket Norske Matskatter.
Vårt største satsningsområde er egenproduserte pølser og spekemat, samt ferdigmat fra vårt velrennomerte kjøkken. Vi holder fokus på høy kvalitet i vår produksjon, noe som bekreftes av mange medaljer og titler som bedriften har tilegnet seg opp igjennom årene. Vi er alltid sultne på fornyelse og nye kvalitetsprodukter som vi liker å formidle til kundene våre.
Bryggen i Bud er en restaurant som hovedsaklig baserer seg på råvarer fra havet, men som også serverer tradisjonelle og smaksrike kjøttretter. Restauranten ligger ved havkanten i Bud, med god utsikt mot havna og storhavet utenfor.Det finnes også gode selskapslokaler.
Når du besøker KJELLS KRO, kommer du ikke til å angre!Opplev trivelig veikro, café og krostemningen i tradisjonelt miljø.KJELLS KRO ligger ved E6 like før du kommer til Levanger sørfra og ditto om du kommer fra nord. Gråmyra er et knytepunkt for transport og servicefunkjoner og du finner både Statoil og Esso på området.
Jens Eide AS er den mest prisbelønnede kjøttbedriften i landet.Selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.Velkommen til en smakebit!
Våre leverandører og råvarer er nøye utvalgt, og vi er stolte av å handle lokalt og kortreist. Vår produksjon ligger tett opptil produsenter på Jæren og i Rogaland, og gir oss et fantastisk utvalg i råvarer.
Vi i Modern Catering har nærmere 30 års samlet erfaring med alt fra à la carte til banketter, fine dining og catering.Vårt Catering team er bygget på profesjonalitet og tiår med erfaring og du kan stole på at du velger den mest økologiske og bærekraftige måten å holde din fest på. Vi gjør vårt beste ved å bruke små bedrifter og norske produkter til våre retter. Vi serverer alt fra tapas, fingermat, grill og treretter til alle slags eventer.
Vi tror at kreativitet med mat og lokale råvarer gir en unik matopplevelser. Vi kan levere alt fra små til store arrangementer, møter, fester, bryllup, konfirmasjoner og begravelser. Velger du oss kan du stole på at vi leverer kvalitetsmat til rett tid. Du velger hvor mye vi skal gjøre for deg. Ordne alt selv og hente maten på vårt kjøkken, eller la oss ordne alt for deg og kos deg som gjest i ditt eget selskap.
Annis pølsemakeri er en tradisjonsbedrift i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen!Vi lager alle våre produkter selv av norske råvarer med fokus på kvalitet. Som en selvstendig slakter lager vi absolutt alle varene selv. Det vil si alle pølser, pålegg, og spekemat, og vi skjærer ned så mye lokalt kjøtt vi klarer. Vi kjøper alle lam hver høst fra samme bonde, lokale griser fra Kvitfjell og vi kan velge mellom det beste av storfe i området.
Reboli er din lokale slakterforretning med stolte håndverkstradisjoner. Vi holder til på Leira i Valdres. Sammen med våre dyktige fagfolk har vi drevet med produksjon, skjæring og foredling av kjøtt siden 1991, og søker alltid å tilby kjøttprodukter av ekstra god kvalitet. Våre råvarer har ingen kunstige tilsettingsstoffer og vi bruker kun rene varer og rent, naturlig krydder.