Vi tilbyr catering og egenproduserte varer som pølser, ferdigmat, pålegg, spekemat, salater og et stort utvalg i kjøtt som du ikke finner andre steder. God mat, service, stort vareutvalg i kjøtt og vilt, egenproduserte varer og stor entusiasme har gjort oss til en av få spesialforretninger for kjøtt som lever.
Stensaas Reinsdyrslakteri ligger mellom Røros og Brekken og drives i dag av tredje generasjon Stensaas. Det som nå er en solid familiebedrift startet så smått med en reinhandel i ny og ne rundt 1890. Siden da og frem til i dag har vi utviklet oss til å bli et av landets største og mest moderne reinsdyrslakteri.
Vi er en kjøttforedlingsbedrift der kvalitet i alle ledd er det viktigste. Våre naturskjønne omgivelser i Indre Nordfjord med Nordfjorden, Skåla, Loen-vatnet, Kjenndalsbreen og Lodalskåpa som nærmeste naboer, minner oss daglig om å leve opp til dette.
Jens Eide AS er den mest prisbelønnede kjøttbedriften i landet.Selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.Velkommen til en smakebit!
Brødrene Lundal er en nisjebedrift som satser på en allsidig produksjon av kjøttvarer, pålegg og spekemat for storhusholdning, restaurant og daglivare. Videre driver vi utsalg av fersvarer i Haraldsgata, ved rådhusplassen i Haugesund og i Spar-butikken i Lundal-bygget på Frakkagjed i Tysvær kommune.
Biosirk AS en bedrift som tar imot biprodukter fra slakterier og skjærebedrifter, kassater og døde dyr. Etter gjeldende regelverk i Norge og EU, videreforedler vi disse til kjøttbeinmel og animalsk fett.
Bjorli Fjellmat AS ligger 600 meter over havet på Bjorli.Kombinasjonen av uberørt villmark, mektig fjellheim og ren luft gir ekstra god smak på råvarene, og fremragende forhold for produksjon av spekemat.Mange av våre råvarer er håndplukket og av beste kvalitet som kan spores tilbake til dette området. Det unike fjellbeitet med saftig gress, vier, lyngplanter og urter gir de spesielle kvalitetene, og sammen med god kjøttfylde skapes den særegne smaksopplevelsen - Den gode fjellsmaken.
Annis pølsemakeri er en tradisjonsbedrift i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen!Vi lager alle våre produkter selv av norske råvarer med fokus på kvalitet. Som en selvstendig slakter lager vi absolutt alle varene selv. Det vil si alle pølser, pålegg, og spekemat, og vi skjærer ned så mye lokalt kjøtt vi klarer. Vi kjøper alle lam hver høst fra samme bonde, lokale griser fra Kvitfjell og vi kan velge mellom det beste av storfe i området.
Reboli er din lokale slakterforretning med stolte håndverkstradisjoner. Vi holder til på Leira i Valdres. Sammen med våre dyktige fagfolk har vi drevet med produksjon, skjæring og foredling av kjøtt siden 1991, og søker alltid å tilby kjøttprodukter av ekstra god kvalitet. Våre råvarer har ingen kunstige tilsettingsstoffer og vi bruker kun rene varer og rent, naturlig krydder.