Om firma

Hva er ledelsens rolle i bærekraftsarbeidet og hvordan blir innsatsen lønnsom for din virksomhet? Ønsker dere å løfte arbeidet i lederskapet? Jeg er Quantum Leap Business Coach og min erfaring er at verdien av å ta ansvarlige...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
932 33 ...
Adresse

Øvre Slottsgate 3

0157 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Hva er ledelsens rolle i bærekraftsarbeidet og hvordan blir innsatsen lønnsom for din virksomhet? Ønsker dere å løfte arbeidet i lederskapet? Jeg er Quantum Leap Business Coach og min erfaring er at verdien av å ta ansvarlige valg som ivaretar mennesker og samfunn vil påvirke virksomheten til å bli en mer attraktiv og lønnsom arbeidsplass. Jeg kan også være din Coach eller sparringspartner i krevende situasjoner hvor du trenger å sortere dine valg for deg selv eller for bedriften.

Sosial bærekraft og miljøledelse

Den nye åpenhetsloven skal hindre menneskerettsbrudd i leverandørkjedene. Trenger dere hjelp til å komme i gang eller rådgiving i prosessen så ta kontakt!

Med et smart verktøy for miljøledelse hjelper vi deg med å gjennomgå alle rutinene i virksomheten til miljøfyrtårn sertifisering for å oppnå en mer lønnsom drift.

Kvantesprang ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Mulige nummerkombinasjoner

93233310

9323 3310

932 33 310

93 23 33 10