Se på kart

låneformidling oslo 

treff 10 bedrifter i dette området

Resurs Bank

(1)

Langkaia 10150 Oslo
logo

Resurs bank er en av Nordens største banker og satser primært på å tilby fleksible privatlån til fordelaktige renter. Våre lån er enkle, trygge og fleksible.Du kan låne opptil 300 000 kr, og du får alltid rask tilbakemelding. Med et profilert kort fra Resurs Bank får du handlekraft i mange ulike butikker.

Auxilio Finans AS

Dælenenggata 40567 Oslo
logo

Auxilio Finans AS bistår til å fremskaffe boliglån, refinansieringer og næringslån.Auxilio (tidl. Bente Olafsen’s Finans) er en av Oslo’s eldste og best etablerte finansrådgivere. Navneendringen til Auxilio Finans (Auxilio er latin for «å hjelpe/gi bistand») markerer et lite skille i fokusområdet for selskapet, hvor samfunnsansvaret å «hjelpe de som blir fremmede i dialog med bank-og finansinstitusjoner til å delta i boligmarkedet og/eller håndtere egen økonomi» blir det sentrale for selskapet.

Danske Bank

Søndre gate 157011 Trondheim
logo

Bedriften finnes i Trondheim men tar imot kunder fra Oslo.

Danske Bank gir deg en enklere hverdag med lån, forsikring og sparing. Du kan selv velge hvordan du ønsker å bruke oss, via Nettmøte, over telefon, med Apper for mobil og brett eller i møter med din personlige rådgiver. Som Private Banking-kunde får du hjelp til å planlegge hele din økonomi, slik at du og din familie kan skape det livet dere ønsker å leve.

Mybank ASA

Bankplassen 1A0151 Oslo

Sambla Group AS

Arbins gate 20253 Oslo

Balanselånet

(1)

Langkaia 10150 Oslo

Ellos Privatlån

Langkaia 10150 Oslo

Lendo

Hagegata 220653 Oslo

Bien Sparebank ASA

Dronning Mauds gate 110250 Oslo

Danske bank avd Aker Brygge

Bryggetorget 40250 Oslo