Om Landbø Regnskap AS

Vi utfører tjenester innen regnskap, lønn, fakturering, remittering, årsregnskap og ligningspapirer blant annet.

Om oss

Landbø Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap med 18 ansatte, hvorav halvparten er autoriserte regnskapsførere. Våre ansatte har lang erfaring i bransjen og vi har en stabil arbeidsstokk. Vi ønsker å være en solid tjenesteleverandør til næringslivet, og samtidig være en attraktiv, trygg og god arbeidsplass. Vårt fokus på et godt arbeidsmiljø og god kvalitet har ført til engasjerte medarbeidere, som trives og blir i bedriften. Vi har for tiden seks medarbeidere som har mer enn 25 års sammenhengende ansettelse hos oss. Vi holder til i trivelige lokaler ved bryggekanten på Kystveien, nær Arendal sentrum.

Hos Landbø Regnskap AS får du en engasjert samarbeidspartner som hjelper deg med alle ledd innen regnskapsførertjenester. Vi har fokus på å være en god samtalepartner om økonomiske problemstillinger knyttet til drift og utvikling av selskapet. Regnskapsbransjen er i stadig utvikling, og for å lykkes videre ser vi at det er viktig og ha fokus på omstilling og utvidelse av vårt tjenestetilbud. Derfor brukes ressurser på å videreutvikle byrået og våre medarbeidere.

Vi har over 500 kunder i alle næringsgrupper, håndverkerbedrifter, eiendom, detaljforretninger, industri, import, tjenesteytende virksomheter, hotell og restaurantvirksomheter, helsevirksomheter, barnehager, primærnæringer, ideelle organisasjoner og stiftelser. Kundene våre er hovedsakelig i Agder, men vi har også kunder utover fylkesgrensen.

Landbø Regnskap AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnLANDBØ REGNSKAP AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato07.01.2012
Org.nr:997842731
Aksjekapital400000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje69.201 Regnskap og bokføring

Lederstillinger/Administrasjon

Mai-Britt Trydal-JensenDaglig leder
Christen Magne LandbøStyrets leder
Hilde Friisø JensenStyremedlem
Astrid DanielsenStyremedlem
Kristine RibeStyremedlem
Edle Thrane PedersenStyremedlem
Mai-Britt Trydal-JensenStyremedlem