Om Leonardo Restauranter AS

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

reviews aboutName

JI

moreThanAYearAgo

Hyggelig sted :)

Spjenk

moreThanAYearAgo

feb. 2008
Rask og vennlig servering av god “italiensk” mat. Sånn som vi tror italienerne spiser den. Anbefales.

amo

moreThanAYearAgo

Anbefaler 4 oster som beste pizza og rett nummer 54 som beste pasta. Hyggelige lokaler som er flotte for store jobbarrangementer men også fint for familier. veldig hyggelige servitører

P Bakke

moreThanAYearAgo

Jeg er meget godt fornøyd med Santinos i Karenslyst allé. Jeg har mine favorittpizzaer, med dejlig, løvtynn bunn. Prøv husets vin. En av de bedre. Er jeg småsulten deler jeg en "gourmet-pizza" og en fl husets vin med en dejlig dame. Det perfekte "forspill".

Italia-fan

moreThanAYearAgo

Har tidligere spist på deres avdeling i Hammersborggata, og det var bare himmelsk! Derfor gledet jeg meg stort da jeg ble invitert med tidligere jobb-kollegaer til Santinos på Sjølyst. Men skuffelsen ble stor… Lasagnen var altfor mye stekt, og hadde sprø og tørre hjørner. Den hvite sausen lå rundt lasagnebiten og ikke inni. Jeg skulle betale kun for meg selv, og sa det til servitøren. Han sa det var ikke mulig, jeg måtte gå til kassen og ramse opp hva jeg hadde spist.. Servitøren sa: “Jeg kan da ikke huske hva du har spist!” Sånn skal det da ikke være på restaurant?

J H

moreThanAYearAgo

Jeg har brukt restauranten flere ganger med familie og min venninne og venner. Når vi er to og småsultne deler vi en stor pizza, ellerrs bestiller vi en stor pizza på hver. Det er både hyggelig og meget positivt å finne en restaurant som har valgt å kjøpe inn en meget god vin som “husets vin“. 1 “husets vin“ og en delt pizza for to gir et dejligt måltid mat for to “småsultne” og til en pris som også gjør en Sunnmøring glad. Det betyr for oss at vi spiser mye oftere god mat på Santinos i Karenslystt alle. Håper det OGSÅ bidrar til en god økonomi for Santinos. Jeg gir Santinos min beste anbefaling til familie, venner og bekjente.