Luna Familiebarnehage avd Skårer

Om firma

Luna avd Fjellhamar holder til i Fridtjof Nansens vei 69 på Fjellhamar. Barnehagen er godkjent for 8 barn i alderen 0-3 år og drives av Helle Slott Hitchinson. Vi er tre voksne som jobber her. Barnehagen åpnet i 2005.,Luna avd...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
938 60 ...
Adresse

Torbjørns vei 23

1473 Lørenskog

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Luna avd Fjellhamar holder til i Fridtjof Nansens vei 69 på Fjellhamar. Barnehagen er godkjent for 8 barn i alderen 0-3 år og drives av Helle Slott Hitchinson. Vi er tre voksne som jobber her. Barnehagen åpnet i 2005.Luna avd Skårer holder til i Torbjørnsvei 9 på Skårer. Barnehagen er godkjent for 8 barn i alderen 0-3 år og drives av Helle Slott Hitchinson. Det er to faste voksne som jobber der. Barnehagen var tidligere Dukkestuen men er pr 1/2 17 overtatt av Luna.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Luna Familiebarnehage avd Skårer

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

7

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Luna Familiebarnehage avd Skårer er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

LUNA FAMILIEBARNEHAGE V/HELLE SLOTT HITCHINSON

Org.nr:

988323004

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

88.911 Barnehager

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

93860878

9386 0878

938 60 878

93 86 08 78