Om Møbelsnekkerne AS

Møbelsnekkerne AS er et snekkerverksted etablert i 2005. Vi bruker vår kompetanse og lidenskap i tre for å bistå deg som kunde. Med lang erfaring innen møbelproduksjon, skreddersyr vi møbler og interiørprodukter.

Om oss

Vi er en gjeng med unge lidenskapelige møbelsnekkere. Vi liker å gjøre ting på vår måte. Man kan gjerne si vi har gått litt mot strømmen, men vi driver med det vi elsker. Vi skal være fremtidens møbelsnekkere.

Hos oss bruker vi kun de beste materialene. Amerikansk eik, valnøtt og nordisk ask er vakre på hver sin måte og egner seg til ulik bruk. Vi har møbelsnekker med mange års erfaring, som har god kunnskap om hvilke materiale som passer til hvilket formål. Et godt samspill mellom tradisjonelle håndverksteknikker, og et moderne snekkerverksted med digitalt og maskinelt utstyr, er det som kjennetegner oss. Hver dag, og hvert produkt er unikt. Vi elsker en stor utfordring, men erkjenner at det er de små oppdragene som ofte får hjulene til å gå rundt. Begge deler er like viktig for oss.

I FORKANT

Møbelsnekkerne er opptatt av å videreutvikle oss hele veien for å kunne lage bedre produkter på en smartere og mer effektiv måte. Derfor har vi investert i moderne digitalt utstyr i vårt snekkerverksted. Det å tegne digitalt er også en viktig del av vår hverdag. Vi er på kurs og holder oss jevnlig oppdatert på dette. Det å ha lærling som utfordrer oss, og som bidrar til vekst i bransjen, er viktig for oss. Nettopp derfor er vi engasjert i flere faglige bransjefellesskap, for vi skal ligge i forkant.

TRADISJONER OG SKAPERGLEDE

Omgitt av høye fjell, lange fjorder og dype skoger, har det vært helt naturlig å bygge og bo i tre her til lands. Snekkerfaget er et håndverk med stolte tradisjoner langt tilbake i tid, som vi synes det er viktig å bevare. Hva man kan skape med treverk er nærmest ubegrenset. Det er med glede, ydmykhet og stolthet vi skaper noe nytt med dette materialet hver dag. Strukturen i treverket, styrken, lukten, formen og alle fargetonene. Alt dette gir oss en skapende, spennende og trivelig arbeidshverdag. Vårt håp er at denne gleden vil smitte over på våre kunder, og at de også vil oppleve et møbel som gir dem like mye glede som den har gitt oss i skaperfasen.

Bildegalleri

  • Møbelsnekkerne AS Snekker, Øvre Eiker - 1
  • Møbelsnekkerne AS Snekker, Øvre Eiker - 2
  • Møbelsnekkerne AS Snekker, Øvre Eiker - 3
  • Møbelsnekkerne AS Snekker, Øvre Eiker - 4