Om firma

Møbelsnekkerne AS er et snekkerverksted etablert i 2005. Vi bruker vår kompetanse og lidenskap i tre for å bistå deg som kunde. Med lang erfaring innen møbelproduksjon, skreddersyr vi møbler og interiørprodukter.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
32 75 05...
Adresse

Elektroveien 8

3300 Hokksund

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Møbelsnekkerne AS er et snekkerverksted etablert i 2005. Vi bruker vår kompetanse og lidenskap i tre for å bistå deg som kunde. Med lang erfaring innen møbelproduksjon, skreddersyr vi møbler og interiørprodukter.

Om oss

Vi er en gjeng med unge lidenskapelige møbelsnekkere. Vi liker å gjøre ting på vår måte. Man kan gjerne si vi har gått litt mot strømmen, men vi driver med det vi elsker. Vi skal være fremtidens møbelsnekkere.

Hos oss bruker vi kun de beste materialene. Amerikansk eik, valnøtt og nordisk ask er vakre på hver sin måte og egner seg til ulik bruk. Vi har møbelsnekker med mange års erfaring, som har god kunnskap om hvilke materiale som passer til hvilket formål. Et godt samspill mellom tradisjonelle håndverksteknikker, og et moderne snekkerverksted med digitalt og maskinelt utstyr, er det som kjennetegner oss. Hver dag, og hvert produkt er unikt. Vi elsker en stor utfordring, men erkjenner at det er de små oppdragene som ofte får hjulene til å gå rundt. Begge deler er like viktig for oss.

I FORKANT

Møbelsnekkerne er opptatt av å videreutvikle oss hele veien for å kunne lage bedre produkter på en smartere og mer effektiv måte. Derfor har vi investert i moderne digitalt utstyr i vårt snekkerverksted. Det å tegne digitalt er også en viktig del av vår hverdag. Vi er på kurs og holder oss jevnlig oppdatert på dette. Det å ha lærling som utfordrer oss, og som bidrar til vekst i bransjen, er viktig for oss. Nettopp derfor er vi engasjert i flere faglige bransjefellesskap, for vi skal ligge i forkant.

TRADISJONER OG SKAPERGLEDE

Omgitt av høye fjell, lange fjorder og dype skoger, har det vært helt naturlig å bygge og bo i tre her til lands. Snekkerfaget er et håndverk med stolte tradisjoner langt tilbake i tid, som vi synes det er viktig å bevare. Hva man kan skape med treverk er nærmest ubegrenset. Det er med glede, ydmykhet og stolthet vi skaper noe nytt med dette materialet hver dag. Strukturen i treverket, styrken, lukten, formen og alle fargetonene. Alt dette gir oss en skapende, spennende og trivelig arbeidshverdag. Vårt håp er at denne gleden vil smitte over på våre kunder, og at de også vil oppleve et møbel som gir dem like mye glede som den har gitt oss i skaperfasen.

Møbelsnekkerne ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Møbelsnekkerne AS

Omsetning

12 467 tkr

Fortjenestemargin

14.40 %

Antall ansatte

9

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Møbelsnekkerne AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

MØBELSNEKKERNE AS

Org.nr:

991422781

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

31.090 Produksjon av møbler ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

05.06.2007

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

32750550

3275 0550

327 50 550

32 75 05 50