Om firma

Med en kombinasjon av dyktige fagfolk og avansert produksjon, kan vi levere skreddersydde løsninger til ulike prosjekter innen offshore og landbasert industri. Vi har kapasitet til å utføre all bearbeiding, fra råvare til...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
51 77 03...
Adresse

Vardheivegen 66

4340 Bryne

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Med en kombinasjon av dyktige fagfolk og avansert produksjon, kan vi levere skreddersydde løsninger til ulike prosjekter innen offshore og landbasert industri.

Vi har kapasitet til å utføre all bearbeiding, fra råvare til ferdig til produkt, innomhus.

OM OSS

Maskinering & Sveiseservice ble startet i 1996, og er spesialisert på produksjon av komplekse produkter til høyteknologiske kunder.

Med en kombinasjon av dyktige fagfolk og avansert produksjon, kan vi levere skreddersydde løsninger til ulike prosjekter innen offshore og landbasert industri.

Vi har kapasitet til å utføre all bearbeiding, fra råvare til ferdig til produkt, innomhus.

Maskinering & Sveiseservice er en komplett samarbeidspartner. Vi gjør produksjonsmessige tilpasninger, i overenstemmelse med kunde, for å levere et best mulig produkt til kunden. Vi søker alltid å bruke de mest effektive produksjonsmetodene, tidsmessig og kostnadsmessig. Basert på tegninger og spesifikasjoner kan vi designe, konstruere, produsere, montere, teste og ferdigstille komplette løsninger.

Fabrikken vår på Bryne har et gulvareal på 5800 kvadratmeter og en løftekapasitet på 26 tonn. Her har vi også avansert utstyr for maskinering, platearbeid, valsing og sveising av alt fra mindre komponenter til større konstruksjoner.

Med alt under samme tak kan vi redusere våre kunders bruk av leverandører og effektivisere dokumentasjonsprosessen..

Våre ansatte har solid utdanning fra enten høyskole eller fagskole. De fleste operatører har fagbrev som platearbeider, sveiser eller maskinarbeider. Med en stab der flere har opptil 40 års erfaring fra bransjen, har Maskinering & Sveiseservice opparbeidet bred samlet kompetanse innen ulike fagfelt og arbeidsområder.

Lærlingordningen ser vi som viktig for fremtidig rekruttering, og vi tar årlig inn nye lærlinger.

Norbos er vårt datterselskap for produksjon av stålkonstruksjoner der det er et meget stor fokus på kosteffektiv produksjon. Norbos er lokalisert nordvest i Bosnia Herzegovina i eget verksted med 15 ansatte.

Steelwork ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Steelwork AS

Omsetning

79 386 tkr

Fortjenestemargin

2.50 %

Antall ansatte

59

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Steelwork AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

STEELWORK AS

Org.nr:

977066719

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

25.110 Produksjon av metallkonstruksjoner og deler

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

12.12.1996

Lederstillinger/Administrasjon
Gabriel Pollestad

Styrets leder

Jarle Årsland

Styremedlem

Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

51770300

5177 0300

517 70 300

51 77 03 00