Om firma

Lær å lage mat som en kokk. Vi er et hyggelig lag av rutinerte kokker holder matkurs.,Her på matkurs.no har vi samlet oss i kokkefellesskap bygget på kjærlighet til god mat, god drikke, gode venner og ikke minst humor. Vi...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
23 00 69...
Adresse

Stockholmgata 8

0566 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

09:00 - 24:00

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Lær å lage mat som en kokk. Vi er et hyggelig lag av rutinerte kokker holder matkurs.Her på matkurs.no har vi samlet oss i kokkefellesskap bygget på kjærlighet til god mat, god drikke, gode venner og ikke minst humor. Vi holder påmeldingskurs, matkurs som firmaevent og matkurs til fest.

Om firmaet

Et matkurs er både til nytte og nytelse, og derfor populært blant deltagerne. Et hyggelig matkurs passer som en god teambuilding for egne ansatte, men også en perfekt aktivitet for å styrke kontakten med egne kunder.

matkurs.no ønsker å være en matfaglig kompetanseleverandør til storhusholdningsbedrifter og næringsmiddelindustri. Også bedrifter som selger hvitevarer eller annet kjøkkenutstyr kan ha nytte av vår matkunnskap. Vi har lang erfaring med opplæring av ansatte innen dagligvarehandelen.

matkurs.no består av rutinerte kokker med unik bakgrunn. Samlet er vårt erfaringsgrunnlag allsidig innenfor hotell, restaurant, ferskvarefagene og utdanning. Her på matkurs.no har vi samlet oss i et kokkefelleskap som er bygget på vår kjærlighet til god mat, vin og ikke minst humor.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

matkurs.no

Omsetning

3 726 tkr

Fortjenestemargin

61.10 %

Antall ansatte

21

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra matkurs.no er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

MATKURS NO AS

Org.nr:

979828470

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

85.599 Annen undervisning ikke nevnt annet sted

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

23.02.1998

Lederstillinger/Administrasjon
Synnøve Kongsrud

Daglig leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

23006969

2300 6969

230 06 969

23 00 69 69