Om matkurs.no

Lær å lage mat som en kokk. Vi er et hyggelig lag av rutinerte kokker holder matkurs.Her på matkurs.no har vi samlet oss i kokkefellesskap bygget på kjærlighet til god mat, god drikke, gode venner og ikke minst humor. Vi holder påmeldingskurs, matkurs som firmaevent og matkurs til fest.

Om firmaet

Et matkurs er både til nytte og nytelse, og derfor populært blant deltagerne. Et hyggelig matkurs passer som en god teambuilding for egne ansatte, men også en perfekt aktivitet for å styrke kontakten med egne kunder.

matkurs.no ønsker å være en matfaglig kompetanseleverandør til storhusholdningsbedrifter og næringsmiddelindustri. Også bedrifter som selger hvitevarer eller annet kjøkkenutstyr kan ha nytte av vår matkunnskap. Vi har lang erfaring med opplæring av ansatte innen dagligvarehandelen.

matkurs.no består av rutinerte kokker med unik bakgrunn. Samlet er vårt erfaringsgrunnlag allsidig innenfor hotell, restaurant, ferskvarefagene og utdanning. Her på matkurs.no har vi samlet oss i et kokkefelleskap som er bygget på vår kjærlighet til god mat, vin og ikke minst humor.

matkurs.nos valgte linker

matkurs.no, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnMATKURS NO AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato23.02.1998
Org.nr:979828470
Aksjekapital108000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje85.599 Annen undervisning ikke nevnt annet sted

Lederstillinger/Administrasjon

Svein Harald IversenStyrets leder

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

230069692300 6969230 06 96923 00 69 69