Om MECA (Rosten Bilverksted AS)

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om MECA (Rosten Bilverksted AS)

Per Andreas Hareide

mer enn ett år siden

Har brukt Rosten bilversted i 10 år. Alltid fått strålende service til gode priser. Hyggelige og serviceinnstillte folk. Jeg anbefaler dette verkstedet til alle jeg kjenner.

Kirsten Marie Sølberg

mer enn ett år siden

Jeg er veldig godt fornøyd med dette verkstedet. Jeg har fått skiftet clutch,abs-bremsesystemet,tatt EU-kontroller og tatt full service. Fornøyd med jobb,pris og bare blide og hyggelige folk. Anbefales!

Johan Kornmo

mer enn ett år siden

Jeg skulle bare få ordnet et problem med støtdemper, men da jeg fikk tilbake bilen hørte jeg allerede på parkeringsplassen at feilen ikke var ordnet. Da jeg klaget trodde de jeg hadde hatt bilen inne på Eu-kontroll. Jeg leverte bilen igjen og fikk den tilbake med defekt håndbrekk. Jeg fikk ingen reduksjon i pris eller beklagelser selv om jeg altså måtte tilbake 3 ganger. Det virker på meg som det er mye rot og hastverksarbeid på Rosten Bilverksted.

Per

mer enn ett år siden

Byttet alle bærearmer og drivledd.
Det ble ikke foretat justering av forhjulsstilling etter bytte av bærearmer, dette førte til utslitte bærearmer etter ca 3mnd. Det var hull i begge mansjettene på drivled og et av drivleddene ble ødelagt av dette. Prisen ble 3500kr dyrere når jeg skulle hente bilen, da de mente at de måtte kjøpe noen nye deler. Uten å kontakte meg.

arild myraas

mer enn ett år siden

ringte og dem sa bilen var ferdig kl.3 kom da og den var ikke ferdig.ventet en time.Andre gang på enkel eu-godkjenning.jeg var kanskje litt krass mot dem ,men det viste seg at det var leverandør som hadde sent feil del.Ryddig og greie folk ok priser. anbefales!

Morten Bordal

mer enn ett år siden

Skiftet borti mot alt i motoren på min audi a4. Er meget fornøyd med kundebehandlingen, pris og utførelse på arbeide!

Enonoy Ole

mer enn ett år siden

Meeget bra! Halv pris iforhold til motor trade, å bra utført, anbefales!

Terje Røsand

mer enn ett år siden

Det var sjefen på verkstedet som skulle reparere bilen min. Han gjorde noe annet enn det jeg ba om, og det han prøvde å gjøre fikk han ikke til, slik at vi måtte avbryte ferien og returnere til Trondheim. Vi kunne ikke få refundert noe, siden det var en "spesiell bil" som var vanskelig å reparere. Og når jeg sa at det problemet vi hadde fått ikke eksisterte før verkstedbesøket trodde han at jeg løy. Jeg tror at dette er et engangstilfelle, men med den holdningen sjefen på verkstedet der har vil jeg anbefale å bruke et annet verksted.

Torill Sinkaberg

mer enn ett år siden

Har ikke brukt verkstedet før,hadde en ringerunde på pris først og valgte dette verkstedet, veldig god service da jeg ringte og spurte pris og gode forklaringer på mine spørsmål.Hentet bilen som avtalt og prisen var lavere enn det som ble sagt(første gang det har skjedd meg i hvertfall) Sparte kr 1700,00 på å bytte verksted, Anbefaler de så gjerne blide og god service var det. takk, takk kommer gjerne tilbake når neste service skal taes,
mvh. torill

Hærjesen

mer enn ett år siden

Orker ikke skrive detaljert her, for da tar det himmelsk lang tid. Selv om di er LANGT rimeligere enn andre verksteder, så får du deretter arbeidet gjort. Måtte akkedere, klage, påvise, fremlegge bevis etc, FØR jeg ble trodd, di ordnet til slutt opp etter seg, men alt i alt, dette ga meg en KRAFTIG NEGATIV opplevelse på ALLE måter.

Finnes overhode IKKE orden, oversikt, kontroll eller noen verdens ting!!!

Ikke gjør som meg, gå i denne "fella", STYR FOR ALL DEL UNNA dette verkstedet. Makan til taletløst og useriøst verksted!!!!

Stig-R

mer enn ett år siden

Fikk byttet bremseklosser bak på min 08-mod Honda Civic til avtalt tid og pris, ingen problemer. Det jeg trekker for er at mekanikeren ikke kunne svare på hvorfor klossene var slitt mer kun på ene siden, og bak på en forhjulsdrevet bil (ganske uvanlig) Vanligvis er det vel klossene forran som må byttes på forhjulstrekkere, og selv ikke da etter bare 30000km... Mekanikeren hadde likevel ingen forklaring på hvorfor det var skjedd, noe jeg synes er synd.

Halvor Teigen

mer enn ett år siden

Fikk skiftet reg.reim på min renault megane scenic.
Ble tatt godt imot,hyggelige folk.
Prisen deres lå godt under de andre verkstedene,og de sto på for å få bilen ferdig til tross for at de hadde bommet litt på arbeidsmengden den dagen! Skiftet også vannpumpereima,da de så at den gamle var uoriginal,etter å ha spurt meg først.
Er meget godt fornøyd med arbeidet!