Om Meglerhuset Nylander AS

Grundighet lønner segFor de fleste av oss er det å selge boligen vår den største og mest kompliserte handelen vi gjør i livet. En ting er selve salget, like viktig er prosessen som skal lede til et salg både du og kjøper er godt fornøyd med. I Nylander er vi opptatt av grundighet, fra første møte med deg til lenge etter at salget er gjennomført.

Om firmaet

Nylander har i generasjoner vært eiendomsmegleren som alltid har hatt høy tillit hos trønderne - faktisk helt tilbake til 1936.

Når du velger oss som din megler, vil du oppleve boligsalg etter Nylander-Metoden. Dette er vårt eget konsept, som har vært utprøvd gjennom generasjoner.

Fra tid til annen dukker det opp nye meglere og konsepter. Faktum er at det i dag ikke finnes noen eiendomsmeglere i Norge som har tilsvarende historiske røtter som vi. For oss er vår historie det beste bevis på at konseptet har fungert gjennom generasjoner og samtidig hatt evnen til å fornye seg med tiden. Vi har stor respekt for den tillit våre boligselgere viser oss, og de verdier vi forvalter for våre kunder. 

Arbeidsmetodikk

Fra tid til annen dukker det opp nye meglere og konsepter. Faktum er at det i dag ikke finnes noen eiendomsmeglere i Norge som har tilsvarende historiske røtter som oss.

I dag jobber vi med bransjens beste IT-verktøy og den mest effektive markedsføring for å sikre våre kunder den trygge eiendomshandel. Samtidig har vi ikke glemt vår opprinnelse og den tradisjonelle meglerrollen; nemlig som en mellommann som skal ivareta begge parters interesser. Ta kontakt for å høre mer om hva vår historie vil bety for deg som enkeltkunde.

Priser og utmerkelser - et kvalitetsstempel

Meglerhuset Nylander har røtter tilbake til 1936, og er nå ledet av 3. generasjon Nylander. Opp gjennom har selskapet og personer fått flere bransjeutmerkelser det er få som kan skilte med i Midt-Norge. Sist mottok selskapet bransjeprisen Gullmegleren 2016 for Beste markedsføring av bolig.

Bildegalleri

  • Meglerhuset Nylander AS Næringsmegling, Trondheim - 1
  • Meglerhuset Nylander AS Næringsmegling, Trondheim - 2
  • Meglerhuset Nylander AS Næringsmegling, Trondheim - 3
  • Meglerhuset Nylander AS Næringsmegling, Trondheim - 4
  • Meglerhuset Nylander AS Næringsmegling, Trondheim - 5

Omtaler om Meglerhuset Nylander AS

Henrik Larsen

mer enn ett år siden

Kjøpte bolig av nylander. Opplevde megler som sløv på visning. Når budrunden var vunnet var megler vannskelig å å få tak i. Når overtakelsen fant sted prøvde megler å gjennomføre overtakelsen uten at selger hadde underskrevet kontrakt. Uryddig og lite profesjonell. Anbefales ikke.

Quinto

mer enn ett år siden

Brukte nylig Nylander ved salg av leilighet i Trondheim og ble svært skuffet over manglende profesjonalitet og redelighet: Slagsoppgaven var venstrehåndsarbeid, markedsføringen var dårlig, megler holdt tilbake viktige opplysninger for meg, og han visste knapt nok hva han solgte. Megleren var kort sagt flinkere til å selge seg selv enn boligen. Hos Nylander er dårlige råd svært dyre. Velg heller et annet firma.

Thomas Karlsen

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd med Notar. De var sprek som skulle ta regningen hvis de ikke klarte å få et bud som jeg syns var bra nok.
Nå fikk jeg solgt og er godt fornøyd med Pål Schei som megler

Melhus

mer enn ett år siden

Nylander solgte huset vårt og vi var kjempefornøyd! Hadde også Heimdal eiendom og eiendomsmegler1 på besøk. Det var ikke imponerende. De prøvde også å lure oss ved å gi en skyhøy prisvurdering nesten uten å ha gått gjennom boligen. Nei, Nylander var ærlige, ryddige, topp service, god visning og oppfølging. Kommer til å bruke de igjen. Anbefales!

Pål Kristoffersen

mer enn ett år siden

Meget godt fornøyd med oppfølging fra megler gjennom hele salgsprosessen, både på mail, telefon og sms. Megleren var tilgjengelig til alle døgnets tider og gjennomførte visninger både sent og tidlig. Endte med å selge til en sum jeg var godt fornøyd med!