Om firma

Vi bidrar til at virksomhetene vi har interesser i når sitt potensial. Det er lite som gir oss mer glede enn å se at andre lykkes, med vår hjelp.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
63 87 01...
Adresse

Akersgata 16

0158 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi bidrar til at virksomhetene vi har interesser i når sitt potensial. Det er lite som gir oss mer glede enn å se at andre lykkes, med vår hjelp.

OM OSS

Siden 1907 og gjennom fire generasjoner har HCA Melbye tenkt langsiktig, vist vilje til å satse og evne til å prioritere.

Denne grunnholdningen har gjort oss i stand til både å kunne se tilbake på en spennende og variert historie med en god dose stolthet og samtidig se fremover med stor optimisme.

I HCA Melbye sier vi at eierskap er til låns. Med det mener vi at et eierskap er noe som må rettferdiggjøres; det skal forvaltes på en god måte. Vi har alltid ambisjoner om å være positive bidragsytere, passivt eierskap har vi liten tro på. Om andre enn oss skulle være bedre rustet til å utvikle et selskap videre, nå ønskede vekstmål eller på andre måter være riktigere eiere enn oss, kan det være fornuftig av oss å selge, noe vi har gjort ved flere anledninger.

Det aktive eierskapet har vært retningsgivende i lang tid, da vi mener at gullegg ikke finnes, de må skapes. Vi bidrar til at virksomhetene vi har interesser i når sitt potensial. Det er lite som gir oss mer glede enn å se at andre lykkes, med vår hjelp. Den eventyrlige veksten til Betonmast, især siden 2006, er et eksempel på gullegg vi har vært med på å skape. I tillegg har vårt engasjement i Melbye Skandinavia resultert i en solid virksomhet i Norge, Sverige og Danmark.

Vi mener at trygghet skapes gjennom forandring. Manglende utvikling kan fort føre til avvikling. Derfor har vi en positiv holdning til endring, noe vi har vist gjennom vår over 110 år lange historie. Den begynte med et agentur på blikkemballasje, utvidet seg fort til å omfatte andre former for emballasje. I dag består virksomheten av aktivt eierskap innen materiell for energinett, fibernett og kanalisasjon. I tillegg er vi medeiere i kraftbransjen, bygg- og anlegg, samt har eierinteresser i eiendom.

Melbye HCA ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Melbye HCA AS

Omsetning

387 tkr

Fortjenestemargin

2.30 %

Antall ansatte

7

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Melbye HCA AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

HCA MELBYE AS

Org.nr:

914245583

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

68.209 Utleie av egen eller leid fast eiendom ellers

46.691 Engroshandel med maskiner og utstyr til kraftproduksjon og installasjon

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

11.03.1960

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

63870100

6387 0100

638 70 100

63 87 01 00