Om Moldskred Renovasjon AS

Moldskred Renovasjon AS har mer enn 35 års erfaring og har løst alle slags oppdrag i spyl/sugebransjen. Vi satser sterkt på å løse utfordringer når det gjelder alt som kan suges, spyles, blåses, graves, flyttes og ryddes. Dette gjelder ikke bare store og kompliserte oppdrag. Vi er svært kostnadseffektive på småoppdrag der det er vanskelig å komme til. Med kraftig utstyr og stor rekkevidde er det enkelt å løse utfordringer der det ofte unødig blir benyttet andre og langt mer kostbare løsninger.

Historie

Moldskred Renovasjon AS er formelt et ungt selskap, men bedriften er i realiteten mange år eldre. Arild Moldskred startet med slamsugertjenester tilbake i 1986. Da var også navnet på selskapet Moldskred Renovasjon AS.

Etter en periode med ekspansjon endret selskapet navn til Møre Miljøservice AS i 1991. Dette reflekterte det økte spekteret av tjenester som selskapet nå stod for. Nå begynte en periode med stabil drift og jevn vekst, som kuliminerte i 2001 da selskapet ble oppkjøpt av ISS Industriservice AS. Arild Moldskred fortsatte som teknisk-fagligansvarlig for ISS Industriscervice Møre AS i denne perioden.

Etter en kort tid (i 2003, etter bare to år) avviklet ISS sitt engasjement og trakk seg ut av denne typen tjenester på Mørekysten. Det var igjen duket for etablering av et selskap og Arild Moldskred startet opp på nytt, denne gangen med navnet som selskapet har i dag, Moldskred Renovasjon AS. Fra en forsiktig start i 2003 har selskapet nå 7 ansatte, og driver innenfor flere segment.

Moldskred Renovasjon AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Moldskred Renovasjon AS Vannbehandling, Herøy - 1
  • Moldskred Renovasjon AS Vannbehandling, Herøy - 2
  • Moldskred Renovasjon AS Vannbehandling, Herøy - 3
  • Moldskred Renovasjon AS Vannbehandling, Herøy - 4
  • Moldskred Renovasjon AS Vannbehandling, Herøy - 5

Omtaler om Moldskred Renovasjon AS

Georg

mer enn ett år siden

Ditte va et firma so viste ka dei styrte me. Vi anbefalla dei på d høgaste. Arild Moldskred he gjort en kjempe jobb for oss.

Kåre Jensen, Ulsteinvik

mer enn ett år siden

Effektive, hyggelige folk og en god pris fikk vi da de var her for å tømme sandfag for borettslaget

Mulige nummerkombinasjoner

700841717008 4171700 84 17170 08 41 71957841719578 4171957 84 17195 78 41 71